AM Security


Hälytysjärjestelmät


MURTOSUOJAUS

Kiinteistön tai asunnon murtovalvontajärjestelmä suunnitellaan aina yksilöllisesti täyttämään määrätyn kohteen ja sen käyttäjien turvallisuustarpeet. Murtovalvonnasta kertovat tarrat ovissa ja ikkunoissa sekä sisällä näkyvät ilmaisimet toimivat jo sellaisenaan tehokkaana suojana. Murron sattuessa voimakasääninen sireeni riittää usein pelottamaan murtovarkaan matkoihinsa ja sisätilat säästyvät vahingoilta. Jokaisen myydyn laitteiston mukana toimitetaan varoitustarroja sekä ohjeistetaan niiden oikeasta sijoittelusta.
 

Järjestelmä koostuu

– Keskusyksikkö
– Tiedonsiirtoyksikkö
– Käyttölaitteet (koodinäppäimistö, kaukosäädin jne)
– Liiketunnistimet
– Ovitunnistimet
– Palovaroittimet
– Kosteusilmaisimet
– Sireenit

 

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen?

Tiesithän, että hälytysjärjestelmien ja turvalukon asennus- sekä kunnossapitotyöstä saa kotitalousvähennyksen?  Monelta tämä unohtuu, että useat tavanomaiset kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehtävät perusparannus- ja kunnossapitotöiden työn osuus on vähennyskelpoista. Suunnittelutyö on myös vähennyskelpoista, kunhan se liittyy osana laajempaan vähennykseen oikeuttavaan työhön, esimerkiksi myyjän kohteessa tekemä hälytysjärjestelmän tarjouskäynti. Päivittämällä kotitalouden turvallisuutta, niin voit saada etuja vakuutusyhtiöstä kotivakuutukseen.  Lue täältä lisää 
 

Tule tutustumaan järjestelmiin

Myymälöissämme on esillä ja testattavissa erilaisia valvonta- ja hälytysjärjestelmiä. Voit sopia tapaamisen etukäteen myyjämme kanssa tai poiketa ilman ajanvarausta. Henkilökuntamme mielellään esittelee ja kertoo tuotteista. Tuotevalikoima voi vaihdella myymälöittäin.

Katso tästä toimipisteiden yhteystiedot.

 

Google+