AM Security


mekaaninen lukitus

ABLOY

Classic
Perinteinen avainjärjestelmä ja tarkoitettu yksittäisiin lukitustarpeisiin, kuten vajan tms. lukitsemiseen.
Sentry

Patentilla suojattu, symmetrinen metalliavain. Se on ammattilaisten työkaluksi suunniteltu lukitusratkaisu laitteiden ja kaluston turvalliseen lukintaan.

Sento

Nykyaikainen lukituksen perusratkaisu, jonka symmetrinen avain on patentoitu ja helppokäyttöinen. Se on joka kodin lukitusratkaisu ja sitä suositellaan omakotitalojen ja mökkien lukintaan kuten myös pieniin sarjalukostoihin.

Protec2

Yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltainen lukitusratkaisu, jonka metallipäinen, symmetrinen avain on luja. Patentilla suojatun liikkuvan elementin ansiosta avainturvallisuus on huipputasoa.

 

DORMAKABA

Matrix

Uusi järjestelmä sopii ulko-oviin, parvekeoviin, liukuoviin, varaston oviin, omakotitaloihin ja rivitaloihin. Ainutlaatuisen haittamekanismin ja avaimen ansiosta lukitus on erittäin turvallinen ja se luokitellaan korkeimpaan turvallisuusluokkaan. Avainta on lähes mahdoton kopioida laittomasti.

Lue lisää

RS-8

Pitkä patenttisuoja, vuoteen 2023 asti. Edullinen hankintakustannuksiltaan, helppo käyttää ja huoltaa. RS – 8 lukitusjärjestelmä on korkealaatuinen, käyttäjäystävällinen avain. Sillä on myös pitkä patenttisuoja ja vahva suoja luvattomia kopiointeja vastaan. Soveltuu asuintaloille sekä pienille ja keskikokoisille toimisto- ja teollisuuskiinteistöille.

IX-6

Pitkä patenttisuoja, vuoteen 2020 asti. Ainutlaatuinen kopiointisuojaus takaavat, että laittomia kopioita on vaikea tehdä. Korkealaatuinen ja käyttövarma, sekä siinä on pienen kuluman omaava käyttäjäystävällinen avain. Soveltuu pienistä aina vaativiin laajoihin sarjalukostoihin asti, turvallisuudesta tinkimättä.

DMS

Pitkä patenttisuoja, vuoteen 2030 asti. DMS lukitusjärjestelmä soveltuu koteihin ja yrityksiin, koska mukautuu käyttäjän vaatimuksien mukaan, mutta samalla säilyttää korkean turvallisuustason. Avaimessa vähän liikkuvia osia, joten on pienen kuluman omaava käyttäjäystävällinen avain.

ExperT

Patenttisuojattu vuoteen 2021 asti. Avaimen hienomekaaninen suojattu rakenne tekee siitä käytännössä mahdottoman kopioida laittomasti. Symmetrinen muotoilu tekee avaimesta helpon käyttää. Kaba ExperT lukitusjärjestelmä on laajennettavissa elektromekaanisilla Kaba Elolegic ratkaisuilla.

Gege pExtra

Avain  ja sylinteri ovat suojatttu patentilla vuoteen 2022 ja avaimen mallisuoja vuoteen 2030. Gege on ratkaisuna ExperT tuotteita edullisempi ratkaisu, mutta täyttää vaativimmatkin turvallisuuskriteerit. Avaimen valmistus onnistuu vain lukkojärjestelmän omistajan toimesta. Gege lukitusjärjestelmä on laajennettavissa elektromekaanisilla Gege Elolegic ratkaisuilla.

Gege Flex

GeGe Flex on ainutlaatuinen lisäominaisuus GeGe avainpesille. Markkinoiden ainoa mekaaninen lukko jonka käyttäjä voi itse sarjoittaa. Halutessasi uudet avaimet lukitusjärjestelmään voit poistaa vanhat käytöstä ja ottaa uudet heti käyttöön. Pidät lukituskohteesi turvallisuustason aina korkeana, riippumatta lukkoliikkeen palveluajoista. Itse tehty sarjanvaihto tekee GeGe Flexistä elinkaareltaan erittäin edullisen vaihtoehdon.

 


Google+