AM Security


Oviku Nero

 


Käytä älypuhelinta avaimena

Säilytä vanha lukkosi


 

Käytä älylaitettasi avaimena
Unohtuivatko avaimet kotiin tai hukkasiko joku ne? Oviku Nero -älylukolla avaat oven vaivattomasti älylaitteeseen asennettavan sovelluksen avulla.

Jaa ja poista avaimia helposti
Oviku appin avulla voit myös hallinnoida muiden ihmisten pääsyä kotiisi jakamalla tai poistamalla avaimia helposti, missä ikinä oletkin. Avainten hallinnointi lisää elämääsi liikkuvuutta ja tekee arjestasi helpompaa ja huolettomampaa.

Tarkista milloin vain, onko jakamiasi avaimia käytetty
Oviku Neron avulla näet oman lukkosi lokitiedot suoraan puhelimestasi. Lokin avulla pystyt seuraamaan kuka lukkoasi on käyttänyt ja milloin. Voit esimerkiksi tarkistaa, että puolisosi tai lapsesi ovat päässeet turvallisesti kotiin tai ovatko ystäväsi jo saapuneet kylään.

Turvallinen paristokäyttöinen designlaite
Laitteen huippuluokkainen tietoturva on testattu ja käytämme yksityisyytesi turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.

Ota käyttöön helposti ja nopeasti
Oviku Nero on ainoa nimenomaan suomalaisiin lukkorunkoihin suunniteltu älylukko, joka ei vaadi nykyisen lukkosi poistamista toimiakseen. Laitteen toiminta perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa. Oviku Nero on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin, minkä jälkeen saat Oviku applikaation avulla Neron avaamaan oven puolestasi.

Toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa
Halutessasi myös vanhat avaimesi toimivat edelleen. Tästä syystä Oviku Nero soveltuu käytettäväksi paitsi omakotitaloissa, myös vuokra-asunnoissa ja kerrostaloissa, joissa lukituksesta vastaa usein taloyhtiö tai isännöitsijä.

Lataa esite (pdf)

 

Näin asennat Oviku Neron:

 

Kiinnostuitko?

Katso lähin myymälämme tai kysy lisää


Google+