AM Security


sähköinen lukitus

ABLOY

 

Pulse
Uusi turvallinen, huoleton ja ekologinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Järjestelmä mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Optima
Etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton järjestelmä, joka asennetaan tarvittaviin oviin, kuten kaikkiin taloyhtiön yhteisiin tiloihin. Lue lisää optimasta

Protec2 + CLIQ
Voidaan laajentaa CLIQ-ominaisuuksilla, jolloin tietyt tai kaikki tuotteet ovat elektromekaanisia. Järjestelmä kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään.

 

iLOQ

Privus
Huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä kotien ja pienten yritysten käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, käyttöavaimista ja ohjelmointiavaimista. iLOQ Privus antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

S10
iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

S50
iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu, joka säästää resursseja ja yksinkertaistaa hallintaa. Tuote on suunnattu esimerkiksi sähköntuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, vedenkäsittelylaitoksille, kiinteistöpalveluille ja kuljetuspalveluille.

 

DORMAKABA

 

Gege Elolegic
Mekaaniseen Kaba ExperT tai Gege avaimeen voidaan helposti lisätä sähköisen lukituksen Kaba Elolegic ominaisuudet. Avaimen poistaminen tapahtuu yksinkertaisesti ohjelmoimalla avainpesät uudestaan – nopeaa ja turvallista.

Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille - jokainen avain on erilainen. Elolegic ratkaisu voidaan varustaa myös aikaohjauksella sekä tapahtumaloki raportoinnilla.

TouchGo
Vallankumouksellinen uutuus sähköisessä lukituksessa. Kaba TouchGo ratkaisu päästää kulkuoikeuden omaavat henkilöt ovesta ilman kulkuoikeuden erillistä esittämistä. Riittää, että kulkuoikeuteen oikeuttava kortti tai muu tunniste on halussa – esimerkiksi housujen tai takin taskussa.

 

 


Google+