AM Security


sähköinen lukitus

ABLOY

Optima

Etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton järjestelmä, joka asennetaan tarvittaviin oviin, kuten kaikkiin taloyhtiön yhteisiin tiloihin.

Protec2 + CLIQ

Voidaan laajentaa CLIQ-ominaisuuksilla, jolloin tietyt tai kaikki tuotteet ovat elektromekaanisia. Järjestelmä kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään.

CONTROL+

Soveltuu pääasiassa pientaloihin, mutta se antaa lisäarvoa myös kerrostaloihin.
Ovet voidaan avata ja sulkea jopa 20 metrin etäisyydeltä. Samaan kaukoavaimeen voidaan liittää useampi ovi, esim. autotallin, varaston, mökin jne. Avaimia voidaan lisätä ja poistaa järjestelmästä omatoimisesti. Mahdollisuus liittää osaksi rikosilmoitinjärjestelmää.

iLOQ

Privus

Huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä kotien ja pienten yritysten käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, käyttöavaimista ja ohjelmointiavaimista. iLOQ Privus antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

   

DORMAKABA

Gege Elolegic

Mekaaniseen Kaba ExperT  tai Gege avaimeen voidaan helposti lisätä sähköisen lukituksen Kaba elolegic ominaisuudet. Avaimen poistaminen tapahtuu yksinkertaisesti ohjelmoimalla avainpesät uudestaan, nopeaa ja turvallista.
Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille - jokainen avain on erilainen. Elolegic ratkaisu voidaan varustaa myös aikaohjauksella sekä tapahtumaloki raportoinnilla.

TouchGo

Vallankumouksellinen uutuus sähköisessä lukituksessa. Kaba TouchGo ratkaisu päästää kulkuoikeuden omaavat henkilöt ovesta ilman kulkuoikeiden erillistä esittämistä. Riittää, että kulkuoikeuteen oikeuttava kortti tai muu tunniste on halussasi – esimerkiksi housujen tai takin taskussa.

 


Google+