AM Security


Yale Code Handle

 

Tilaisuus tekee varkaan, kuten sanotaan. Se vie vain sekunnnin, kun toimiston pöydälle unohtunut lompakko tai älypuhelin on kadonnut. Olipa käyttäjiä yksi tai useampi, koodilla toimiva avaimeton Yale Code Handle - koodipainike takaa kustannustehokkaan lukitusturvallisuuden.

 
Käyttökohteet

Erinomaisia käyttökohteita ovat sisäovet, jotka erottavat yleiset tilat henkilökunnan käyttöön tarkoitetuista tiloista ja yleensä tiloista, joihin ulkopuolisten pääseminen ei ole toivottavaa. Nykytila on usein se, että toimisto-ovia ei lukita päivällä huoneesta poistuttaessa, koska avaimellinen lukitus koetaan hankalaksi. Tällaiset ovet saatetaan jättää jopa kokonaan ilman lukitusta perustellen sitä käytön helppoudella ja mahdollisilla lukituksesta koituvilla lisäkustannuksilla. Tämä kaikki turvallisuuden kustannuksella.
 

Henkilökohtainen koodi avaa oven

Mekaanisella lukituksella varustetusta ovesta voidaan tehdä helposti ja edullisesti kulunohjattu ovi ilman johdotuksia. Koodipainikkeen lukitusmekanismi sallii oven avaamisen vain koodia käyttäen. Koodipainikkeeseen voidaan ohjelmoida yhdeksän erilaista henkilökohtaista koodia ja hallita näin tilojen käyttöä. Koodipainike on käyttövarma ja lähes huoltovapaa pariston pitkän kestävyyden ansiosta.

 

Ominaisuudet:

   - avaimeton lukitus koodilla
   - ei johdotuksia ovelle
   - automaattinen ja manuaalinen lukintatoiminto
   - masterkoodi ja yhdeksän käyttäjäkoodia
   - helppo asennus
   - palautettavissa tehdasasetuksiin
   - saatavissa vasen- ja oikeankätiset versiot
   - IP40, käyttö vain sisäovissa
   - testattu yli 100 000 avausta standardin EN 1906 mukaisesti
   - palotestattu 60 min., standardin EN 1363 mukaisesti
   - materiaali: Harjattu RST/Satiinikromattu sinkki

Katso asennusvideosta kuinka helppoa painikkeen asennus on!

Lataa esite (pdf)

Google+