AM Security


Antibakteeriset painikkeet

 

ANTIBAKTEERISET ANTIGERM-PAINIKKEET

Yleisin syy sairauksiin on bakteerien aiheuttama tartunta. Bakteerit elävät ja kasvavat ihmisten käyttämillä kosketuspinnoilla. Huolellisesta käsihygieniasta huolimatta kodeissa ovenpainikkeille siirtyy runsaasti bakteereja ja mikrobeja, jotka alkavat nopeasti kasvaa ja levitä ympäristössä. Bakteerit ovat yhä vastustuskykyisempiä antibiooteille, joten tartunnat perheenjäsenten keskuudessa lisääntyvät.

 


KESTÄVÄ SUOJAPINNOITE

ANTIGERM-käsittelyn vaikutus on pysyvä koko tuotteen eliniän, ilman uusintakäsittelyn tarvetta. Vaikka ovenpainike käytössä naarmuuntuu, jatkaa käsittely bakteerien tuhoamista. Käsittelyllä on erittäin vahva kestävyys mm. suolakorroosiolle ja kulumiselle. Normaali kiillotettu messinki kestää noin 600 h 5 % suolaseosta, mutta ANTIGERM-tuote kestää vastaavasti noin 1660 h. Testeissä yli 10 000 kertaa avatun oven pinnoitteessa ei ollut lainkaan kulumisen merkkejä. Pinnoite on täysin värineutraali ja läpinäkyvä, joten se voidaan laittaa mille tahansa pinnalle muuttamatta pinnan sävyä tai väriä.

 


STANDARDOITUA TURVALLISUUTTA

ANTIGERM -tuotteissa hopeaionit vapautuvat hitaasti, samalla hidastaen bakteerien kasvua ja aiheuttaen niiden lähes täydellisen tuhoamisen. Ne tekevät sen sulkemalla reitit, joiden kautta mikrobit hengittävät. Jotta antimikrobinen vaikutus saavutettaisiin, hopean täytyy olla ionisessa muodossa (ts. liuenneena). Käsittely on sertifioitu IMSL Ltd:n toimesta ISO 22196 -standardin säädöksiä noudattaen. Käsittelyllä voidaan ehkäistä ja eliminoida yli 650 erilaista viruslajia, mm. kolibakteerin, legionella, salmonella sekä stafylokokin, jota kutsutaan myös sairaalabakteeriksi MRSA.

Lataa tästä pdf-esite

 

Antigerm painikkeet

UMPIOVEEN 4/007 MS HCR
Materiaali: messinki
Pintakäsittely: antigerm Tuotekoodi: AMS-HAB-4-007MSHCR

 

PROFIILIOVEEN 4/007 MS HCR
Materiaali: messinki
Pintakäsittely: antigerm Tuotekoodi: AMS-HAB-4-0645MSHCR

TAIVUTETTU VEDIN RST
Materiaali: RST
Pintakäsittely: antigerm MITAT: ø 30 mm, pituus: 400 mm


Google+