AM Security


Tuotteen palautuslomake

Mikäli tuote on viallinen, tai ei muuten vastaa odotuksiasi, täytä palautuslomake:

Yritysasiakas:
Tuotteen palautuslomake

Yksityisasiakas:
Tuotteen palautuslomake

Lomakkeen täyttämisen jälkeen, lähetä palautettava tuote 2 viikon sisällä osoitteeseen AM Securityn toimipisteeseen. Muista liittää sähköpostiisi tuleva palautusnumero palautettavan tuotteen mukaan. Kirjoita palautettavan tuotteen pakettiin tai pakettikorttiin selkeästi palautuksen syy. Esim. Palautus tai TAKUU – tämä nopeuttaa varaston käsittelyä.

Palautusprosessin sujuvoittamiseksi, täytäthän kaikki pakolliset kentät huolellisesti. Emme käsittele väärin tai vajaavaisesti täytettyjä lomakkeita.

 

Takuuehdot

AM Security Oy antaa kaikille tuotteille kahden (2) vuoden takuun. Poikkeuksena ovat akut ja paristot, joille takuuaika on puoli vuotta (6 kk).

Takuuaika käynnistyy tuotteen myyntihetkestä. AM Security vastaa takuuaikana tuotteessa ilmenevistä mahdollisista materiaali- ja valmistusvioista tai muista takuuaikana ilmenevistä tuotteen käyttökelpoisuutta heikentävistä vioista ja puutteista. AM Security ei kuitenkaan vastaa virheestä, jossa tuotteen laadun ja käyttökelpoisuuden poikkeaminen normaalista johtuu asiakkaan puolella olevasta syystä. Syy voi olla esim. tapaturma, asennus-, käyttö- tai hoito-ohjeiden vastainen tai muu vääränlainen käsittely.

Takuuprosessin edellytyksenä on aina täytetty palautuslomake. AM Security toimittaa ostajalle uuden tuotteen tai suorittaa korjauksen vapaasti omassa huollossaan. Mikäli takuukorjaus suoritetaan muualla, AM Security veloittaa matkakustannukset ja päivärahan sekä matka-ajan palkan.

 

Mikäli palautukseen liittyen tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin: takuu.turku@amsecurity.fi

Google+