AM Security


AM Avainhallinta

Miten avainten säilytys ja hallinta on järjestetty teidän kiinteistössä? Entä tiedetäänkö kenellä avaimet liikkuvat? Kadonnut avain ei ole vain yksittäisen henkilön ongelma, vaan voi aiheuttaa suuren turvallisuus riskin koko asuinkiinteistöön tai toimitilaan.
Mitä tapahtuisi, jos sinun avaimet hukkuisivat?

 

Avainhallinta

Hyvä avainhallinta alkaa nykytilankartoituksesta, jossa raportoimme kohteen omistajalle lukituksen puutteista ja riskeistä. Kun perustus on saatu kuntoon, ammattitaitoinen henkilökuntamme ylläpitää haltijatietoja omassa avainhallinnan ohjelmassamme palvelukuvauksen mukaisesti.

Kulunhallinta

Kulunhalllintapalveluita käytetään esimerkiksi liikekiinteistöissä ja korkean turvatason kohteissa, joissa käyttäjien kulkua halutaan seurata ja rajata. Myös nykyaikaisissa asuinkiinteistöissä kulunhallintaa voidaan valvoa. Käyttöoikeuksien muuttaminen on nopeaa ja joustavaa sähköisen kulunhallintavälineiden ansiosta.

Lukitussuunnittelu
ja kartoitus

Lukitusuunnittelun hoitaa ammattilaiset, joilla on tietoa rakenteellisen suojauksen vaatimustasoista sekä terminologiasta. Suunnittelijamme osaavat ehdottaa pitkäaikaisia ratkaisuja huomioiden kohteen erityispiirteet. Kiinteistön haltuunotossa huomioimme lukituksen ajantasaisuuden, raportoimme riskeistä sekä puutteista rakenteellisessa suojauksessa.

Yksikään avainjärjestelmä ei ole turvallinen niin kauan, kun avain on väärissä käsissä

AM Avainhallinnan pilvipohjaisesta käyttöliittymästä näkee lähes reaaliajassa ja nopeasti missä avaimet ovat ja milloin ne palautuvat. Avaintiedot pysyvät aina ajan tasalla ja avainliikennettä pystytään seuraamaan, kun avainhallinta pisteeltä luovutetaan oikeat avaimet varmennetulle henkilölle henkilöllisyystodistusta vastaan. Avainhallinta käyttöliittymän avulla asetetaan palautuspäivä, jolloin avaimia odotetaan takaisin. Järjestelmä hälyttää, kun laina on päättynyt ja laittaa lähettää palautuspyynnön sähköpostitse asiakkaalle.

Kiinnostuitko?

Palvelemme valtakunnallisessti kattavan AM Avainhallinta -pisteiden saumattomana yhteistyönä. Päämääränämme on asiakkaan kiinteistön kokonaisvaltainen turvallisuus. Alan asiantuntijoina meillä on osaaminen, työvälineet ja valtuudet palvella. Tarvitseeko teidän kiinteistönne avainhallintapalveluita?
Lue lisää: https://amavainhallinta.fi

Lataa AM Avainhallinnan esite tästä

 


Google+