AM Security


 

PALVELUKOKONAISUUS

AM Avainhallinta -palvelu alkaa kattavasta nykytilan selvityksestä, jossa kartoitamme olemassa olevat avaimet ja niiden sijainnit. Informoimme puutteista ja riskeistä, joita kartoituksessa ilmenee. Lisäksi mietitään ja sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa kiinteistön turvallisuustavoitteet ja yhteiset pelisäännöt. Nämä tiedot takaavat saumattoman yhteistyön sekä laadukkaan palvelun, johon pyrimme. Järjestelmä on yhtä laadukas kuin siihen syötetty data.
 

Kun kartoitus on tehty, otamme haltuun avainten hallinnan.

Hoidamme
- Avainten luovutukset ja palautukset
- Ylläpidon
- Seurannan puolestasi

Käytämme selainpohjaista AM Avainhallinta -käyttöliittymää, jonne avaintiedot tallentuvat lähes reaaliajassa oli kyse sitten avaimen kuittaamisesta tai uusien avainten tilaamisesta. Asiakkaana voit seurata kiinteistön avainten tilannetta ja tehdä tarvittaessa lisäavaintilaukset suoraan verkon kautta.

Jos ongelmia ilmenee, olemme apuna. Raportoimme esimerkiksi vanhentuneista lukostoista tai hukkuneista avaimista, jonka jälkeen sinä voit tehdä päätöksen, miten asian kanssa edetään. Voit tarvittaessa konsultoida asiantuntijoitamme.
 

Edut ja hyödyt

Säästöä ja turvaa. Ammattitaitoisesti hoidetulla ja keskitetyllä avainhallinnalla säästät kiinteistön kuluissa ja ylläpidät turvallisuustason. Palvelu helpottaa ja nopeuttaa avainten luovutusta, palautusta ja seurantaa – etenkin, jos avaimia liikkuu erityisen paljon. Avainten luovutukset ja palautukset dokumentoidaan sähköisesti ja sujuvasti ilman pitkiä jonotusaikoja. Palveluun kuuluu tarvittaessa lukostojen säännölliset huollot, mikä pidentää lukoston elinkaarta tuoden kiinteistölle säästöjä. 

Ammattilaiset apuna. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa lukostoon ja avaimiin liittyvissä ongelmatilanteissa ja osaa jo ennalta ehkäisevästi neuvoa tarvittaviin toimenpiteisiin.

Joustavuus. Mitoitamme avainhallintapalvelun laajuuden aina tarpeidesi mukaan. Ohjelmallamme asiakas voi itse tarkastella avainten tietoja ja sijaintia. 

Integrointi nopeuttaa arkea. Järjestelmä on mahdollista integroida rajapintaa hyödyntämällä eri järjestelmiin, esim. laskutukseen- sekä kiinteistönhallintaan. Esim. isännöitsijä oman käyttöliittymän kautta on mahdollista pyytää myös avainten luovutusta ja palautusta sekä tilata lisäavaimia. 

 

Kiinnostuitko?
Lataa AM Avainhallinnan esite tästä


Google+