AM Security


Avainhallinta

 

 


Avainhallintaa ajatuksella


 

Miten teidän kiinteistön avainten hallinta on järjestetty? Tiedetäänkö kenellä avaimet ovat tai onko niitä kadonnut? Ammattimaisesti hoidetun ja ylläpidetyn avainhallinnan avulla tiedät, kenellä avaimet liikkuvat milloinkin. Haluamme luoda kiinteistöistä entistä turvallisempia panostamalla avainhallintaan, jotta sinä voisit olla huoletta. Olemme apunasi luomassa sinun kiinteistöllesi sopivan avainhallinta kokonaisuuden, jolloin avain turvallisuus on taattu ja turvallisuustaso säilyy hukkuneista avaimista huolimatta. Avainhallinnan avulla kiinteistön turvallisuustaso nousee ja vähentää turvallisuusriskejä, kun niihin osataan reagoida nopeasti. Esimerkiksi hukkunut tunniste voidaan poistaa hyvinkin nopealla varoitusajalla järjestelmästä.

Avainhallintapalveluumme kuuluu avainten ja tunnisteiden ylläpito, luovuttaminen ja vastaanottaminen. Huolehdimme puolestasi, että avaimet annetaan oikeille henkilöille ja että kaikki dokumentit ovat ajantasalla. Palvelumme noudattaa Finanssiala ry:n avainturvallisuusperiaatteita

Kiinteistöturvallisuteen erikoistuneet työntekijämme ovat apunasi koko kiinteistön kokonaisvaltaisessa turvaamisessa. Ennen avainhallinnan haltuunottoa suosittelemme lukituksen kuntokartoitusta, jonka aikana selvitämme avainten tilanteen ja lukostojen ajantasaisuuden. Ammattilaisemme ovat apunasi myös ongelmatilanteissa. Voit pyytää konsultointi apua esimerkiksi, jos lukituksen kanssa ilmenee ongelmia. Suunnitellaanko yhdessä esimerkiki pitkäikäinen ja luotettava kulunvalvonta-, paloilmoitin,- tai hälytysjärejestelmä?

 

Avainhallinnan hyödyt

  • Keskitetty avainten hallinnointi
  • Avainten luovutus vain käyttöikeuden omaaville
  • Kiinteistön korkea turvallisuustaso ja vähemmän turvallisuusriskejä
  • Ei enää hukkuneita avaimia tai kulkutunnisteita. Ajantasainen tieto, missä avaimet liikkuvat
  • Nopea avainten ja tunnisteiden lisääminen tai poistaminen
  • Kiinteistön hallinnointi- ja huoltokustannukset pienenevät
  • Ammattilaisten hoitama ja hallinnoima avainhallinta

 

Hoidatko itse yrityksen avainhallinnan?

Tarvitsetko ratkaisun pienempään maksimissaan 21 avaimen tai avainnipun kohteeseen? Silloin oikea valinta on Traka 21 -sähköinen avainhallintajärjestelmä

Tutustu tuotteeseen

 

Tarvitsetko ratkaisun vaativampaan käyttöön, missä avaimia liikkuu paljon? Tutustu tarkemmin Traka Touch -sähköiseen avainhallintajärjestelmään, joka skaalautuu tarpeen mukaan.

Tutustu tuotteeseen

 

 

 

    


Google+