AM Security


Sähköinen lukitus

Sähköisillä lukitusratkaisuilla on laajennusmahdollisuuksia, joilla pystytään reagoimaan nopeasti muuttuneisiin kulkuoikeus- ja lukitustarpeisiin. Korkea turvallisuustaso saavutetaan kun mekaaniseen lukitukseen yhdistetään sähköinen lukitus, jolla voidaan asettaan mm. aikarajoituksia kulkuoikeuksiin ja sen myötä mahdollisuus saada tietoa kulunvalvonnan muodossa.

ABLOY

Pulse

Uusi turvallinen, huoleton ja ekologinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Järjestelmä mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Optima

Etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton järjestelmä, joka asennetaan tarvittaviin oviin, kuten kaikkiin taloyhtiön yhteisiin tiloihin. Lue lisää optimasta

Protec2 + CLIQ

Voidaan laajentaa CLIQ-ominaisuuksilla, jolloin tietyt tai kaikki tuotteet ovat elektromekaanisia. Järjestelmä kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään.

CONTROL+

Soveltuu pääasiassa pientaloihin, mutta se antaa lisäarvoa myös kerrostaloihin.
Ovet voidaan avata ja sulkea jopa 20 metrin etäisyydeltä. Samaan kaukoavaimeen voidaan liittää useampi ovi, esim. autotallin, varaston, mökin jne. Avaimia voidaan lisätä ja poistaa järjestelmästä omatoimisesti. Mahdollisuus liittää osaksi rikosilmoitinjärjestelmää.

iLOQ

Privus

Huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä kotien ja pienten yritysten käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, käyttöavaimista ja ohjelmointiavaimista. iLOQ Privus antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

S10

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

DORMAKABA

Gege Elolegic

Mekaaniseen Kaba ExperT  tai Gege avaimeen voidaan helposti lisätä sähköisen lukituksen Kaba elolegic ominaisuudet. Avaimen poistaminen tapahtuu yksinkertaisesti ohjelmoimalla avainpesät uudestaan, nopeaa ja turvallista.
Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille - jokainen avain on erilainen. Elolegic ratkaisu voidaan varustaa myös aikaohjauksella sekä tapahtumaloki raportoinnilla.

TouchGo

Vallankumouksellinen uutuus sähköisessä lukituksessa. Kaba TouchGo ratkaisu päästää kulkuoikeuden omaavat henkilöt ovesta ilman kulkuoikeiden erillistä esittämistä. Riittää, että kulkuoikeuteen oikeuttava kortti tai muu tunniste on halussasi – esimerkiksi housujen tai takin taskussa.

 


Google+