AM Security


Abloy Optima

ABLOY OPTIMA mukautuu sujuvasti erilaisiin kulunhallinnan tarpeisiin, olipa kyseessä toimisto, liikuntakeskus, lääkäriasema tai asuinkiinteistö.

Järjestelmä soveltuu niin pieniin kuin keskisuuriin kohteisiin, joissa käyttäjiä on jopa 1500. Asennus voidaan tehdä sekä uudiskohteisiin että olemassa oleviin kiinteistöihin vaivattomasti ja edullisesti ilman kaapelointia. Yksinkertaisimmillaan ABLOY OPTIMA on kulunhallintaa etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa se on lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

 

Taloyhtiöratkaisu

Järjestelmän hallinnointiratkaisut mahdollistavat eri tasoiset toteutusratkaisut tarpeen mukaan, jolloin soveltuvin ratkaisu tuo kustannustehokkaan tavan toteuttaa kohteen, esimerkiksi taloyhtiön kulunhallinnan. Yksi kadonnut tunniste ei johda uudelleensarjoittamiseen, vaan tunnisteen käyttö estetään hallintajärjestelmän avulla. ABLOY OPTIMA on yhteensopiva muiden ABLOY-lukitusjärjestelmien ja -ratkaisujen kanssa kuten ABLOY SENTO-lukitus.

ABLOY SENTO - OPTIMA -ratkaisussa mekaaniseen avaimeen yhdistetään sähköinen tunnisteosa. Mekaanista avainta käytetään esimerkiksi taloyhtiöissä asunnon käyttö- ja varmuuslukkoon sekä oman kellarikomeron oveen. Ulko-ovien ja yhteisten tilojen lukot avautuvat tunnisteella. Ratkaisun avulla voidaan seurata yhteisten tilojen käyttöä, mikä ehkäisee tehokkaasti väärinkäytöksiä ja järjestyshäiriöitä.

 

Palvelutaloratkaisu

Asukkaiden turvallisuus, rajoitettujen kulkuoikeuksien tarve ja henkilöstön vaihtuvuus luovat haasteita palvelukotityyppisen kohteen lukinnassa. Langaton ABLOY OPTIMA -järjestelmä tarjoaa ratkaisun kulkuoikeuksien hallintaan aika- ja käyttäjäkohtaisesti. Etäluettavia tunnisteita ovat kulkukortit, rannekkeet ja tagit.


Google+