AM Security


Aidat


Turvalliseen rajaamiseen

Oikeilla aitaratkaisuilla kulkijat pysyvät turvallisilla reiteillä ja osaavat varoa vaarallisia alueita, joihin heillä ei ole asiaa. Laadukas aitaratkaisu on tyylikäs tapa viestittää yksityis- tai teollisuusalueen alkamista, joihin liitettynä älykkäät porttiratkaisut mahdollistavat joustavan kulkemisen alueelle.
 

Soveltuu

– Työmaa-alueet
– Sähköasemat ja -mastot
– Vedenottamot
– Kaatopaikat
– Tien- ja radanvarret
– Kallioleikkaukset
– Kiinteistöt, esim. palvelutalot, koulut, pysäköintialueet, liikuntapaikat jne.
– Omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot

 

Yksilölliset ratkaisut

Aidan valintaan vaikuttavat useat eri tekijät, esim. asiakkaan tarve, maan laatu, maaston muoto, maantieteellinen sijainti, ilmasto-olosuhteet sekä viranomaismääräykset. Aitaratkaisut toimitetaan aina mittatilaustyönä, mikä takaa juuri kohteeseen sopivan ratkaisun.
 

Verkkoaita

Kudottu verkkoaita valmistetaan joko alumiinista tai sinkitystä teräslangasta, joka on mahdollista saada myös värillisellä muovipinnoitteella. Keltamusta varoitusväri, punainen tehosteväri tai ympäristöön sulautuva vihreä tarjoavat monia käyttökohteita edulliselle ja kestävälle verkkoaidalle.
 

Elementtiaita

Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu elementtiaita on laadukas ja kestävä vaihtoehto kiinteistön kuorisuojaamiseen. Saatavana kolmea vakioväriä: vihreä (RAL 6005), musta (RAL 9005) sekä harmaa (RAL 7016). Elementtiaita on mahdollista käsitellä myös halutun väriseksi pulverimaalauksella. Kysy tästä lisää myyjältämme. Pulverimaalattu elementtiaita soveltuu arkkitehtuurisesti vaativiin kohteisiin ja luo näyttävän kokonaisuuden esim. liukuportin kanssa.


Google+