AM Security


Myymäläportit


Asiakasvirran turvalliseen ohjaamiseen

Kulku - ja myymäläportit soveltuvat hyvin supermarketteihin, apteekkeihin, shop-in-shop -myymälöihin, vaatemyymälöihin ja kauppakeskuksiin. Merkittävä osa kulunohjausta on myymälän hävikin vähentäminen, mutta toimiva ratkaisu myös lisää turvallisuutta ja ohjaa asiakasvirtoja niin liiketilojen sisällä kuin sisään- ja uloskäynneillä.


Turvallisuus vakiona

Kaikissa myymäläporteissa, kassaporteissa ja heiluriovissa on paniikkitoiminto, joka mahdollistaa niiden käyttämisen hätäuloskäynteinä. Törmäämällä porttiin tai painamalla sitä tietyllä Nm -paineella, se avautuu 90 astetta uloskäynnin suuntaan. Toiminto on riippumaton järjestelmän virtalähteestä.
 

Mekaaninen vai sähköistetty porttijärjestelmä?

Myymäläportteja on saatavana mekaanisina sekä sähköistettyinä, oikean tuotteen valintaan vaikuttavat sijainti sekä halutut toiminnot. Esimerkiksi sähköistettyjä portteja voidaan kytkeä kiinteistön palohälytysjärjestelmään, jolloin ne tulipalon sattuessa aukeavat automaattisesti poistumissuuntaan. Lisäksi on saatavana erilaisia lisätoimintoja, joiden avulla pystytään valvomaan ja seuraamaan asiakasvirtaa.


Google+