AM Security


Eumer Finland Oy

Eumer Finland Oy

Eumer Finland Oy on johtavia kalastustoimijoita Suomessa, joka valmistaa ja kehittää kalastustarvikkeita kalastuksen eri osa-alueille. Eumer tunnetaan innovatiivisena yrityksenä ja siitä kertoo mm. Eumerin Spintube –heittoperhojen kansainvälinen menestys. Oman tuotannon lisäksi Eumer maahantuo ja myy kansainvälisesti tunnettuja kalastusbrändejä, kuten Airflo ja  Mikado. Tuotteiden lisäksi Eumer järjestää suosittuja kalastusmatkailupalveluja ja opastettuja kalastuskursseja kalaisan Merikarvianjoen päälle rakennetussa Eumer Fishing Centerissä.

Lue lisää: https://www.eumer.fi

Ratkaisuja helpottamaan arkea

Eumer Finland Oy:n tiloihin kuuluvat mm. tehtaanmyymälä sekä ryhmille tarjottavat kokous- ja majoitustilat. Toteutimme asiakkaan toiveiden mukaisesti kohteisiin sopivat lukitus- ja turvallisuusjärjestelmät, jotka tekevät yrityksen arjesta helpompaa.

Kohteen tarpeet huomioon ottaen ratkaisuiksi valikoitui mm. seuraavat tuotteet ja järjestelmät:

AMSEC Koodilukijoiden avulla henkilökunnan ei tarvitse enää jakaa fyysisiä avaimia kokous- ja majoitustiloihini. Asiakkaat pääsevät kulkemaan heille varattuihin tiloihin helposti henkilökohtaisen koodinsa avulla ja henkilökunta taas digitaalisen kulkutunnisteen avulla.

Osa kohteen kulunhallinnasta toteutettiin Tidomat-kulunvalvontajärjestelmällä, jonka ansiosta kulkuoikeuksia on helppo hallita paikasta ja ajasta riippumatta selaimen avulla. Lisäksi Tidomat mahdollistaa kulkutunnisteiden ja koodien hyödyntämisen.

Tuuliset olosuhteet meren rannalla ja sen läheisyydessä asettavat omat haasteensa kiinteistölle. Kova tuuli paiskaa helposti oven levälleen aiheuttaen jopa vahinko ympäristölle, rakenteille ja henkilöille. Eumerin kiinteistöissä ovet laitettiin hallintaan ovipumppujen avulla. "Yksi parhaita juttuja on ollut nämä ovipumput", kertoo Olli Ojamo, Eumer FInland Oy:stä heille erinomaisesti sopivasta ratkaisusta.

Katso lisää, mitä Olli kertoo
ratkaisuista ja yhteistyöstämme:

Google+