Tapahtumassa paikalla seuraavien yritysten asiantuntijat:

AM Security:
KIINTEISTÖN TURVAJÄRJESTELMÄT MYÖS ETÄHALLINNAN KAUTTA

Kiinteistön turvallisuusjärjestelmien etähallinta, -valvonta sekä -käyttö verkon kautta. Sekä myös ratkaisujen integrointi muihin järjestelmiin. Kerromme ratkaisuista ja niiden mahdollisuuksista päivän aikana enemmän.

Paikalla tilaisuudessa AM Securityn asiantuntijoina tekninen päällikkö Klaus Tuominen sekä projektipäällikkö Pasi Kataja.

www.amsecurity.fi

RTK-Palvelu:
ENERGIATEHOKASTA KIINTEISTÖNHOITOA ETÄHALLINNALLA

Etähallinnassa kiinteistön taloautomatiikan toimintaa seurataan, säädetään ja ylläpidetään 24 h vuorokaudessa – vuoden jokaisena päivänä. Hälytyksiin tai muihin havaittuihin poikkeamiin reagoidaan nopeasti ja kohdennetusti, joko etänä verkon yli tai kutsumalla paikalle huoltomiehemme. Tuloksena on oikein mitoitettu taloautomatiikka, jolla saavutetaan jopa 10–30 % säästöt energiakuluissa.

Paikalla tilaisuudessa RTK-Palvelusta asiantuntijana tekninen päällikkö Janne Kymäläinen. Mukana tilaisuudessa myös liiketoimintajohtaja Jari Pihlajaniemi ja aluejohtaja Juha-Pekka Ketonen sekä muita alueen asiantuntijoita.

www.rtkpalvelu.fi

Systam:
UUSIA NÄKÖKULMIA VIERAILIJALIIKENTEEN HALLINTAAN

Systam on alansa edelläkävijä vierailijoiden vastaanottamiseen ja vierailijaliikenteen hallintaan liittyvissä automaatioratkaisuissa. Tilaisuudessa esitteillä nyt RESPA® vierailuhallintajärjestelmä. Edustavalla, kustannustehokkaalla ja muokattavalla ratkaisulla hallinnoidaan vierailijaliikennettä, luodaan vierailijakortit sekä välitetään saapumisilmoitukset automaattisesti. RESPA® mahdollistaa myös eri kiinteistöjen ja etävalvomoiden yhdistämisen videopuheluiden avulla.

Paikalla Systamin erikoisasiantuntijana toimitusjohtaja Anssi Tamminen ja tuotepäällikkö Juho Sipilä.

www.systam.fi

Visy:
AJONEUVOJEN ALUEVALVONNAN JA OHJAUKSEN UUDET RATKAISUT

Visy on erikoistunut toimittamaan kokonaisjärjestelmiä ajoneuvojen aluevalvontaan ja -ohjaukseen, avaimet käteen -periaatteella. Visy Oy:n järjestelmiä on käytössä teollisuudessa, satamissa ja logistiikka-alan yhtiöissä Euroopassa ja muualla maailmassa. Visy Access Gate -järjestelmällä hallinnoidaan keskitetysti kaikkia kohteita, joissa ajoneuvoja tunnistetaan ja ohjataan. Visy Access Gaten ympärille voit koota kokonaisjärjestelmän, jossa logistiikka, turvallisuus ja tuotanto yhdistyvät.

Paikalla asiantuntijana Visyltä myyntijohtaja Tomi Virtanen.

www.visy.fi

Hedtec:
MEILLE ON TÄRKEÄÄ SAAVUTTAA VALOTEKNISESTI PARHAIN LOPPUTULOS ENERGIATALOUDELLISUUTTA UNOHTAMATTA

Valaistuksen laadukas ja kokonaisvaltainen toteutus rakentuu monien eri osa-alueiden saumattomasta yhteistyöstä. Tämä kiinteä yhteistyö valaistuksen eri osa-alueilla niin arkkitehtien, suunnittelijoiden kuin myös loppukäyttäjien parissa varmistaa laadukkaimman lopputuloksen. Meille on tärkeää saavuttaa valoteknisesti parhain lopputulos unohtamatta energiataloudellisuutta ja kestävän kehityksen alati kasvavia vaatimuksia.

www.hedtec.fi