AM Security


Toimitilaturvallisuus

Kokonaisvaltaisen kiinteistövalvontajärjestelmän avulla on mahdollista saada yhdenmukaistettua turvateknisten ratkaisuiden hallintaa. Tämä helpottaa käyttäjän työtä sekä parantaa koko kiinteistön turvallisuutta. Kun asiakkaan tarve on määritelty, pystymme tarjoamaan ratkaisun joka vastaa haluttuun turvallisuus- ja valvontatekniikan tarpeeseen. 


Paloturvatuotteet

Paloturvatuotteiden avulla havaitaan alkava palo tai turvallisuutta haittaavat laiteviat mahdollisimman pian, tieto niistä välitetään automaattisesti ennaltamääritellylle taholle. Viranomaiset valvovat ja säätelevät pelastuslain alaista toimintaa sekä toteutusta.
 

Rikosilmoittimet

Rikosilmoitinjärjestelmien avulla havaitaan luvaton tunkeutuminen kohteeseen ja välitettään tieto ennaltamääritellyille tahoille.
 

Kulunvalvonta

Hallitaan henkilöliikennettä kiinteistön sisällä ja estää asiattomien henkilöiden sisäänpääsyn.
 

Murtosuojaus

Lisää kiinteistön murtosuojausta ikkunoihin ja oviin asennettavilla murtosuojakalvoilla ja -kaltereilla.
 

Turvakaapit

Laajasta valikoimastamme löytyy kaikki kodin tai yrityksen tarpeisiin sopivat mallit. Jokaisessa kodissa ja yrityksessä on jotain arvotavaraa, rahaa tai papereita, joita halutaan turvata varkaudelta, häviämiseltä, palamiselta tai muuten tuhoutumiselta. On tärkeää valita käyttötarkoitukseen sopivin turvakaappi, jotta säilyttäminen on turvallisinta.
 


Google+