AM Security


Infobric -läsnäoloseuranta

Infobric auttaa pitämään huolen, että työmailla ovat oikeat henkilöt, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, ja heillä on oikeus oikeisiin työvälineisiin.

Työmaaporttien monipuoliset ominaisuudet

Kauttamme saat tilattua työmaaportit joissa on valmiiksi asennettuna Infobricin langaton työmaakulunvalvontajärjestelmä. Tukkuvarastomme mahdollistaa nopeat toimitukset ympäri Suomea.

Tiedät aina tarkalleen ketkä ovat rakennustyömaalla, kuinka kauan he olivat siellä, ja siten kuinka paljon aikaa rakennusprojektiin käytetään. Raporttien avulla selvität nopeasti ja helposti alihankkijoiden käyttämän työajan työmaalla, ja hallitset kaikkia projekteja. Säästät aikaa, rahaa ja parannat rakennustyömaan turvallisuutta. Kaiken tämän teet yhdellä ainoalla, käyttäjäystävällisellä järjestelmällä.

Helppous, turvallisuus, joustavuus

Tuoteratkaisut ovat räätälöitävissä juuri sinun rakennustyömaallesi. Infobricin tuotteilla voit ohjata niin tilojen ovet, portit, koneet ja jopa säilytyskonttien lukot. Huolimatta työmaan koosta, järjestelmä on aina laajennettavissa tai supistettavissa kulloisenkin tarpeen mukaisesti.

Kaikki tapahtuu älykortilla, joten ei kadonneita avaimia

Valttikortti on sirullinen henkilötunniste, joka toimii työntekijöiden avaimena työmaalle. Työturvallisuuslaki edellyttää, että rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.

Infobric Easen avulla työmaan johto voi seurata että ainoastaan valtuutetut henkilöt voivat käyttää työmaakoppeja, pyöröportteja, hissejä ja toimitussisäänkäyntejä. Luvattomat henkilöt eivät pääse työalueille, tiloihin tai laitteistoihin, mihin heillä ei ole valtuutusta.
 


Google+