AM Security


Infobric Ease

Infobric Ease
– Vaihda avainnippu helpompaan ja turvallisempaan vaihtoehtoon.

Aktivoi yksittäisten henkilöiden älykortti henkilökohtaiseksi avaimeksi ja liitä kaikki Infobric Ease-verkkopalveluun. Hallitset kulkuoikeuksia, pääsyä koneille tai työkalukontteihen helposti älypuhelimen, tabletin tai pc:n avulla. Voit hallita myös työmaatilojen lämpötilaa ja valaistusta.

Raportointi ja hätätilanteet

Sinulla on aina helposti saatavilla raportit ajankäytöstä rakennusprojektissasi ja siitä, ketkä rakennustyöntekijöistä ja alihankkijoista ovat paikalla. Tämä antaa yksinkertaisen ja tehokkaan lisän laskutuksen seurannalle. Mahdollisessa hätätilanteessa sinulla on kokonaiskuva työmaalla olijoista, ja pystyt helposti tulostamaan listan evakuointitilanteita varten.

Kulkuoikeuksien määrittely

Ryhmittele henkilökunta heidän kulkuoikeuksiensa mukaan. Pystyt joka hetki valvomaan, kenellä on pääsy työmaatiloihin, pyöröporteille ja ajoporteille. Hallitset samalla myös työmaan ajoneuvoliikennettä. Liitä kulkuoikeudet yksittäisen henkilön älykorttiin. Kaikki voivat luottaa siihen, että asiattomat eivät pääse alueelle.

Muutokset kulkuoikeuksiin ja aikarajoituksiin teet nopeasti Easella. Henkilön lisääminen tai poistaminen järjestelmästä on helppoa ja nopeaa. Järjestelmää voi hallita yksi tai useampi voi jakaa tehtävän.

Leimauspääte

Regbox on älykäs ja joustava tapa valvoa henkilöiden läsnäolotietoa millä tahansa työmaalla. Aloittaaksesi edistyksellisen läsnäoloseurannan työmaalla, tarvitset ainoastaan pistorasian, älykortin sekä Infobric Ease palvelun.

 

Valttikortti

Suomen Tilaajavastuun Valttikortit voidaan rekisteröidä osaksi Regbox-järjestelmään. Ne tarjoavat rakennusalalle lyömättömän mahdollisuuden hallinnoida helposti ja älykkäästi työmaan kulunvalvontaa, automaatiota ja raportointia.

Lisätietoja www.tilaajavastuu.fi

   

 


Google+