AM Security


Tidomat kulunvalvontajärjestelmät

 


Ohjaa, seuraa ja suojaa 

— Turvaa yrityksen omaisuus ja tieto heti sisäänkäynnistä lähtien


 

 

Tidomat smartOne

Tidomat smartOne kulunvalvontajärjestelmä soveltuu pieniin ja keskisuuriin kohteisiin, joissa on max. 64 kulunvalvontaan liitettävää ovea. Oviympäristöjä ja käyttöoikeuksia voidaan hallita helposti verkkoselaimen kautta. Eri käyttäjille voidaan antaa aika-, ovi- tai koodikohtaisia oikeuksia liikkua valvottavassa kohteessa. 

Tidomat smartOne kulunvalvontajärjestelmän voidaan integroida langattomien Assa Abloyn Aperio-kulunvalvontajärjestelmän tuotteiden kanssa sekä web-käyttöliittymää voi hallinnoida joustavasti ulkoisen järjestelmän kautta.

SmartOne sopii erinomaisesti kiinteistöihin, jossa halutaan hallita ulkopuolisen henkilön ja henkilökunnan kulkua turvallisesti.

Lataa esite

 

 

 

Tidomat PW32

Kulunvalvontajärjestelmä Tidomat PW32 soveltuu isoihin kohteisiin, joissa tarvitaan useiden eri käyttäjien ja oviympäristöjen hallintaa. Järjestelmällä on mahdollista hallita jopa 60 000 oviympäristöä ja 99 999 käyttäjää. TCP/IP-verkkoviestinnän kautta toimiva järjestelmä on helppo ylläpitää ja valvoa. Se on mahdollista myös liittää osaksi rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmiä. 

Soveltuu esim. isoihin yrityksiin, kauppakeskuksiin, sairaaloihin, teollisuuskiinteistöihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä, joiden kulkuoikeuksia tulee rajata.
 

Lataa esite

 

 

 

Tidomat IMP -graafinen käyttöliittymä

Grafiikkarajapintaan siirretään valvottavan rakennuksen pohjapiirrokset kaikista kiinteistön kerroksista. Tämän jälkeen voidaan reaaliaikaisesti valvoa esimerkiksi oviympäristöjen kulkuoikeuksia sekä käyttäjien sijainteja. Liittymän avulla voidaan myös ohjata taloteknillisiäjärjestelmiä esimerkiksi lämmitystä ja valaistusta.

Käyttöliittymää on mahdollisuus käyttää ns. informatiivisena opastetauluna esimerkiksi kauppakeskuksessa tai ison rakennuksen aulassa. Käyttäjä voi hakea järjestelmästä haluamansa kohteen ja saada siihen reittiohjeet ja yhteystiedot. Käytetään PW32:n kanssa.

Järjestelmään voidaan liittää kaikki nykyaikaiset talotekniikkajärjestelmät esim. LVIS-, valaistus-, paloilmoitin-, rikosilmoitin-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät.

 

 
Lisätietoja

www.tidomat.fi

 


Google+