AM Security


Tidomat kulunvalvontajärjestelmät

Mikä Tidomat on?

Tidomat on ruotsalainen, vuonna 1981 perustettu yritys joka valmistaa turvallisuustuotteita ja -järjestelmiä. Tidomatin tuotteiden suunnittelun ja kehityksen taustalla ovat teknisesti korkealaatuiset ratkaisut, helppokäyttöisyys sekä turvallisuus. Tuoteratkaisut ovat räätälöitävissä kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli kyse pienestä tai suuresta kohteesta.

AM Security Oy edustaa ja jälleenmyy Tidomat -järjestelmiä ja tuotteita Suomessa yksinoikeudella.

Tidomat smartOne

Kun halutaan kulunvalvontajärjestelmä joka soveltuu pieniin ja keskisuuriin kohteisiin, joissa on max. 64 kulunvalvontaan liitettävää ovea. Oviympäristöjä ja käyttöoikeuksia voidaan hallita helposti verkkoselaimen kautta, jolloin eri käyttäjille voidaan antaa aika-, ovi tai koodikohtaisia oikeuksia liikkua valvottavassa kohteessa.

Hyviä käyttäjäkokemuksia mm. vierasvenesatamissa, joissa asiakkaat pääsevät satamaan ja yleisiin tiloihin sovittuina päivinä ja kellonaikoina, ilman että alueella liikkuu ulkopuolisia. Helppo ja kustannustehokas ratkaisu rakennustyömaille, joissa tarvitsee tietää realiaikaisesti ketä liikkuu ja missä alueilla. Integroitavissa henkilö- ja liikenneportteihin, katso lisätietoja siirrettävistä työmaaporttiratkaisuista.

Uusi versio 7.6 on nyt julkaistu!
Tidomat PW32

Ohjelmaa on päivitetty, jonka myötä siihen on tullut parannuksia sekä uusia ominaisuuksia. Uutta on mm. integraatio langattomien Assa Abloyn Aperio-kulunvalvontajärjestelmän tuotteiden kanssa sekä web-käyttöliittymää voi hallinnoida joustavasti ulkoisen järjestelmän kautta.


Kulunvalvontajärjestelmä TIDOMAT PW32 soveltuu isoihin kohteisiin joissa tarvitaan useiden eri käyttäjien ja oviympäristöjen hallintaa, järjestelmällä on mahdollista hallita jopa 60000 oviympäristöä ja  99999 käyttäjää. TCP/IP-verkkoviestinnän kautta toimiva järjestelmä on helppo ylläpitää ja valvoa, mahdollista myös liittää osaksi rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmiä. 

Soveltuu esim. isoihin yrityksiin, kauppakeskuksiin, sairaaloihin, teollisuus kiinteistöihin, mihin tahansa jossa liikkuu paljon ihmisiä joiden kulkuoikeuksia tulee rajata.
 

Tidomat IMP -graafinen käyttöliittymä

Järjestelmään siirretään valvottavan rakennuksen pohjapiirrokset kaikista kerroksista, jonka jälkeen voidaan reaaliaikaisesti valvoa oviympäristöjen kulkuoikeuksia sekä käyttäjien sijainteja. Käyttöliittymää on mahdollisuus käyttää ns. informatiivisena opastetauluna esimerkiksi kauppakeskuksissa tai isojen rakennuksien aulassa. Käyttäjä voi hakea järjestelmästä haluamansa kohteen ja saada siihen reittiohjeet ja yhteystiedot. Käytetään PW32:n kanssa.

Katso tästä video IMP:stä

 

 
Lisätietoja

www.tidomat.fi

 


Google+