AM Security


ProjektointiAvaimet käteen -palveluna

Toimitamme kokonaisen projektin tai projektin osan valmiina asiakkaalle. Projekti voi olla turvallisuusjärjestelmä ja sen tarjoamien lisäpalveluiden "avaimet käteen" kokonaisuus tai sen osa-projekti. Suunnittelu- ja käyttöönottoprojektit vaativat systemaattista ja asiantuntevaa osaamista. Otamme vastuun kokonaisuudesta, joka toteutetaan tyypillisesti yhdessä luotettavien kumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa.
 

Projektointi sisältää:

– Kartoitus ja suunnittelu
– Järjestelmätoteutus
– Huolto- ja ylläpito
 

Kartoitus ja suunnittelu

Kartoitus ja suunnittelu on asiakkaan tilanteen kartoittamista ja parhaimman ratkaisun valintaa. Kartoimme asiakkaan turvallisuustarpeet ja sen pohjalta tarjoamme kustannustehokkaan sekä kokonaisvaltaisen ratkaisun, josta on asiakkaalle paras etu.
 

Järjestelmätoteutus

Järjestelmätoteutus on parhaimman ratkaisun toteuttamista asiakkaalle. Turvallisuusalan ammattilaiset projektointi- ja asennuspalvelussa vastaavat järjestelmän onnistumisesta niin, että asiakas saa projektinsa avaimet käteen -palveluna heti käyttöönsä.
 

Huolto- ja ylläpito

Valtakunnallinen verkostomme palvelee asiakkaitamme turvallisuusjärjestelmien sekä ylläpitävässä huollossa, että päivystys tapauksessa. Säännöllinen huolto takaa halutun turvallisusstason,  järjestelmille hyvän toimintavarmuuden sekä helpottaa ylläpitokustannuksien hallinnassa.


Google+