AM Security


Qognify -Videovalvonnan uudet työkalut


Videovalvonnan muuttuvat markkinat

Qognify:n videovalvonnan tuoteperhe: Vision Hub, Suspect Search ja Situator ovat kehitetty nykyaikaisten turvallisuushaasteiden ratkaisuksi tilanteissa, joissa tehokkuus, nopeus ja toimintavarmuus ovat avainasemassa.

Parhaimmillaan järjestelmä vähentää riskejä ja turvaa toiminnan jatkuvuuden. Kaupunkiympäristöt, lentokentät ja joukkoliikenteiden solmukohdat tallentavat tuhansia ihmisiä päivittäin. Perinteisiä menetelmiä käyttäen epäillyn rikollisen, kadonneen lapsen tai minkä tahansa muun henkilön löytäminen tallenteista voi kestää useita tunteja tai jopa päiviä. Qognify-videovalvonnalla säästät aikaa ja tunnistat etsityn henkilön nopeasti isostakin ihmisjoukosta.

Lataa esite

 

Tuoteperhe


Vision Hub - Videovalvonnan uusi sukupolvi

Vision Hub on Qognifyn uuden sukupolven videovalvontaratkaisu, jonka monipuoliset ominaisuudet hyödyntävät videota valvomon keskipisteenä. Ratkaisu yhdistää tietoja muista asiakkaan käyttämistä järjestelmistä esim. kulunvalvonnasta, paloilmoittimista, murtovalvonnasta sekä kiinteistöautomaatiosta. Esittelyvideo (linkki)
Lue lisää.

Suspect Search - Epäillyn etsintä

Suspect Search videoanalyysi mahdollistaa kohteen löytämisen tuntien sijaan jopa minuuteissa, jolloin säästetään aikaa ja resursseja. Videoanalyysin avulla voidaan suodattaa jopa 95% vääristä tuloksista, joka mahdollistaa että etsitty löytyy vielä alueelta. Esittelyvideo (linkki)
Lue lisää.

Situator - Tilannehallintaratkaisu

Situatorin avulla valvomotoimintojen eri osa-alueet kuten videovalvonta, tunnistimet, tiedonvälitys ja toimintaohjeet voidaan sulauttaa yhtenäiselle alustalle. Järjestelmä tunnistaa kehittymässä olevia tilanteita ja reagoi niihin ajoissa, koordinoi tehokkaimman mahdollisen vasteen tapahtumalle ja varmistaa, että kaikki operatiiviset henkilöt saavat tiedon tapahtumasta, sijainnista ja siihen liittyvistä toimintatavoista. Esittelyvideo (linkki)
Lue lisää.

 

 


Google+