AM Security


Vision Hub - videovalvonta


Vision Hub on uuden sukupolven videovalvontatyökalu, joka sisältää monipuoliset mahdollisuudet tiedon yhdistämiseen, esittämiseen, hallintaan, analysointiin sekä jakamiseen. Järjestelmä on tehokas ja toimintavarma, sen integrointiominaisuudet muihin järjestelmiin ovat omaa luokkaansa. Tiedostojen tehokas kahdentaminen varmistaa, että yhtään tallennetta ei pääse katoamaan.


Integraatiot ja laajennusmahdollisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Integraatiot ovat mahdollisia valmistajan rajapinnasta riippumattomalla kaksisuuntaisella ohjausmoduulilla, mm. kulunvalvonta- tai murtovalvontajärjestelmiin. Soveltuu käytettäväksi kaikenkokoisiin kohteisiin, esim. yrityksiin, liikekeskuksiin sekä yksittäisiin kriittisiin kohteisiin, kuten liikenneasemille tai lentokentille. Useita eri valvottavia yksiköitä voidaan hallinnoida keskitetysti yhdestä valvomosta.

Karttapohjainen näyttö havainnollistaa selkeästi tapahtumien ja ilmaisimien sijainnit. Vision Hub toimii muiden Qognifyn videoanalyysityökalujen, kuten Suspect Search ja Object Origin:n kanssa ja järjestelmä on laajennettavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ominaisuuksia

Videon käsittely: Monipuoliset toiminnot videomateriaalin hallintaan, analysointiin ja jakamiseen.
Kulunvalvonnan ohjaus: Valmistajasta riippumattomat rajapinnat kaksisuuntaisella ohjausmoduulilla.
Avoimuus: Integraatiomahdollisuus muihin turvajärjestelmiin, kuten murto- ja paloilmoitinjärjestelmiin.
Visuaalisuus: Karttapohjainen näyttö tapahtumien ja ilmaisimien havainnointiin.
Tilannehallinta: Yhteistoiminta, automaatio, työnkulun ohjaus
Helppo käyttöönotto: VisionHub toimii saumattomasti Qognifyn muiden videoanalyysityökalujen kanssa, kuten: Suspect Search ja Object Origin:n kanssa. Järjestelmä on laajennettavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Lataa esite (pdf)

 


Google+