AM Security


Abloy Pulse -kampanja taloyhtiöille

ABLOY PULSE -kampanja taloyhtiöille:
Uusi lukosto ja voita taloyhtiölle pihajuhlat vuodelle 2021!

 
ABLOY PULSE - Nopea, luotettava ja turvallinen lukitusjärjestelmä

ABLOY PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Pilvipalvelun kautta hallinnoitava järjestelmä mahdollistaa järjestelmän nopean ja joustavan hallinnoinnin. Korkean turvallisuustason digitaalinen salausteknologia nostaa järjestelmän - ja samalla taloyhtiön - lukitusturvallisuuden uudelle tasolle.

 
Kestävä investointi, vähemmän kuluja

ABLOY PULSEn viimeistelty muotoilu takaa erinomaisen käyttökokoemuksen, jonka hallinnointi tapahtuu paikasta ja ajasta riippumatta pilvipohjaisella ABLOY ACCENTRA -ohjelmistolla. Järjestelmän hallinnointi tapahtuu helposti laitteesta riippumatta selaimen kautta esimerkiksi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Digitaalisten avaimien ja pilvipohjaisen käyttöliittymän ansiosta taloyhtön lukitus on aina ajantasalla ja valmiina tulevaisuuden lukitusratkaisuihin. Ole taloyhtiösi Herra ja päivitä kulkuoikeuksia helposti ja joustavasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

 

ABLOY PULSEn etuja
  • Helppo asentaa. PULSE-lukitusjärjestelmän saa helposti päivitettyä niin mekaanisen kuin sähköisenkin lukituksen tilalle.
  • Kierrätettävyys. ABLOY Valtuutettuna liikkeenä kierrätämme asianmukaisesti uudelleenasennuksesta syntyvän jätteen.
  • Päivitettävyys. Ohjelmisopohjainen järjestelmä mahdollistaa laajentumisen ja mukautumisen tulevaisuuden lukitus- ja kulunhallintajärjestelmiin.
  • Kotimaisuus. PULSE-tuotteiden loppukokoonpano tapahtuu ABLOYn Joensuun tehtaalla. AM Securityn valtakunnalliselle AMSEC Partner -palveluverkostolle, jonka kautta toimitamme valtakunnalliset tilaukset, on myös myönnetty avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.
 
Kampanja

Kun taloyhtiön lukosto vaihdetaan PULSE-lukitusjärjestelmään, tarjoamme yhden (1) PULSE-avaimen huoneistoa kohden veloituksetta (arvo noin 30€/huoneisto).
Kampanja on voimassa 7.4.-31.12.2020 aikana tehdyille tilauksille. Tarjous ei koske uudiskohteita.

 

Uudista lukitus ja voita pihajuhlat taloyhtiölle

Vaikka nykyinen tilanne onkin vielä haastava rajoittaen kokoontumisia, voimme jo haaveilla tulevista, riemukkaista juhlista naapurien ja ystävien kesken. Kaikkien kampanjan hyödyntäneiden taloyhtiöiden kesken arvotaan yhdelle onnekkaalle taloyhtiölle pihajuhlat vuoden 2021 huhti-toukokuulle. Ja mitä olisikaan juhlat ilman suussa sulavaa grilliruokaa! Taloyhtiön pihajuhlat kruunaa herkulliset burgerit, jotka tulee valmistamaan eräs Suomen huippukokeista. Arvonnan ja palkinnon luovutuksen toteuttaa ABLOY.

 

Kysy lisää lukitusen ammattilaisiltamme:

Katso lähin toimipisteemme

 

Google+