AM Security


Abloy Pulse -uusi digitaalinen lukitusjärjestelmä

 Ekologinen lukitusjärjestelmä?

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

PULSE tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. Se on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.
 

Kohteisiin joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheään,
esimerkiksi: vuokrataloyhtiöt, opiskelija-asuntolat sekä asunto-osakeyhtiöt.

 

Helppo ja aikaa säästävä hallinnointi

ABLOY ACCENTRA on PULSE-järjestelmän aikaa säästävä ja joustava hallinnointiohjelmisto. Se mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin, jolloin hallinnoijan ja avaimen käyttäjän ei tarvitse olla samassa paikassa. Kulkuoikeuksia voi muuttaa missä vain, milloin vain. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voidaan käyttää selaimen kautta niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

PULSE-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

   
   

 

Google+