AM Security


Asiointi kanssamme taruntariskin vähentämiseksi | Koronavirus

Päivitetty: 26.5.2020

Vallitseva tilanne koronavirusepidemian suhteen koskettaa meitä jokaista. Tilanne on poikkeuksellinen etenkin liiketoiminnan kannalta rajoittaen asiakasliikennettä, liikkumista sekä kokoontumisia. Liiketoimintamme on kuitenkin jatkunut poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta lähes normaalina.

Asiakkaiden ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme myymälöissä ja asiakastiloissa seuraavia ohjeistuksia tartuntariskin minimoimiseksi:

  • Palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa. Ethän asioi liikkeessämme, jos olet sairaana.
  • Tiloissamme on asianmukaiset desinfiointiaineet asiakaskäyttöön. Huomioithan käsihygienian myös omalta osaltasi asioidessasi kanssamme. Lisätietoja löydät THL:n sivuilta.
  • Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme kiinnittämään erityistä huomiota pinta- ja käsihygieniaan. Puhdistamme mm. kosketuspinnat, näppäimistöt sekä kosketusnäyttökynät asianmukaisesti ja tarvittaessa jokaisen asiakaskontaktin jälkeen.
  • Pyrimme välttämään tarpeetonta lähikontaktia esim. avainhallinnassa, myymälöissä sekä muussa toiminnassamme. Avainhallintapisteissämme on mahdollista palauttaa asunnon avaimet postilaatikkoon (Turun ja Valkeakosken toimipisteet).
  • Älä tilaa asentajaa kohteeseen, jossa on sairastuneita henkilöitä. Tarvittaessa voit perua asennuksen lyhyelläkin varoitusajalla olemalla meihin yhteydessä.
  • Suosimme etäpalavereita, emmekä ota vastaan yritysvieraita.

Toistaiseksi vallitseva tilanne ei juurikaan vaikuta tuotteiden saatavuuteen, toimituksiin eikä projektitoimintaamme, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista tällä sivulla.

Koronavirusepidemia on ylivoimainen este
Laajamittainen epidemia tai sen sivuvaikutukset ovat yleisten sopimusehtojemme TYTT11 mukainen ylivoimainen este. Pyrimme kuitenkin kaikin mahdollisin keinoin ennaltaehkäisemään koronaviruksen vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme viipymättä, jos palveluntuotannossamme on viiveitä tai aikataulut vaarantuvat.

Henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kiitos, että toimit kanssamme näiden ohjeiden mukaan.

 
Avainhallinnan asiakas

Jos olet tulossa hakemaan/palauttamaan avaimia ja sairastut, ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi tällä avainluovutusvaltakirjalla.

Lue tarkempi avainhallinnan ohjeistus täältä

 

Katso toimipisteiden yhteystiedot

Google+