AM Security


Axema-kulunohjausjärjestelmä – monipuolinen ja skaalautuva

Kulunohjausjärjestelmä esteettömiin oviympäristöratkaisuihin

 

Axema VAKA -kulunohjausjärjestelmä on helppo suunnitella, asentaa ja hallita. Järjestelmä mukautuu kiinteistön tarpeisiin ja skaalautuu jopa yli 1000 oveen asti. Hallinta tapahtuu selainpohjaisen käyttöliittymän kautta, josta päivitykset astuvat nopeasti voimaan. Näin järjestelmä on helposti hallittavissa paikasta riippumatta. Monipuolinen järjestelmä mahdollistaa integroinnin rikosilmoitin-, ovipuhelin- ja info/varausjärjestelmiin.

Axema VAKA -kulunohjausjärjestelmä sopii kohteisiin, joissa oviympäristöltä vaaditaan esteettömyyttä. Ovi voidaan avata kulunohjauspäätteeltä niin tagilla, kulkukoodilla kuin kauko-ohjaimellakin, mikä antaa vapautta valita käyttäjälleen sopivimman vaihtoehdon.

Järjestelmä sopii pieniin ja keskisuuriin kohteisiin kuten toimistoihin, julkisiin rakennuksiin, kauppakeskuksiin sekä asuin- ja teollisuuskiinteistöihin.

Axema on ruotsalainen kulunohjauslaitteiden valmistaja, jonka laitteet ja järjestelmät on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, mikä näkyy laitteiden laadussa, käytännöllisessä ulkoasussa sekä käytettävyydessä.

Lataa tästä AXEMA-tuotekuvasto (pdf)
Lue lisää: axema.se/en/

Ota yhteyttä ja kysy lisää myyjiltämme!

Google+