AM Security


Helsingin toimipisteen avainhallinta laajenee

Helsingin toimipisteen toiminnan kasvun myötä myös avainhallinta laajenee ja remontoi uusia tiloja. Uudet tilat saadaan järjestelemällä toimitintoja ja työtiloja. Vuoden 2016 lopussa lisättiin avainhallinnan kapasiteettia, jonka johdosta Timo Nieminen siirtyi työnjohdosta täysipäiväisesti Pertti Laurikaisen työpariksi hoitamaan Helsingin toimipisteen avainhallintaa sekä avaintilauksia. Samalla uudeksi työnjohtajaksi nimitettiin Marko Kaario.

"Muutoksien myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä toimintavarmempaa ja joustavampaa palvelua, myös tulevien lomakausien aikana", kertoo Helsingin yksikönpäällikkö Ari-Matti Kesti.

 

Avaintoimitukset kahdesti viikossa

Uutena palvelumuotona alamme toimittamaan avaimia asiakkaillemme, toimitukset veloitetaan sopimuksen mukaisesti. Toimituspäivät ovat tiistai ja perjantai. Jos avaimia tilataan maanantaina, toimitamme avaimet perille perjantaina. Sopimusasiakkaillemme tämä palvelu sisältyy avainhallintasopimukseen. Kaikki avaintilaukset ja sarjamuutokset voi lähettää: avaintilaukset.hki@amsecurity.fi

 

Avainhallinnan yhteyshenkilöt

Pertti Laurikainen
pertti.laurikainen@amsecurity.fi
Puh. 010 480 3629

Timo Nieminen
timo.nieminen@amsecurity.fi
Puh. 010 480 3614

 

Lisätietoja

Ari-Matti Kesti
Yksikönpäällikkö Helsinki, Lohja
ari-matti.kesti@amsecurity.fi
Puh. 010 480 3618

Google+