AM Security


iLOQ S5 kampanja taloyhtiöille

iLOQ S5 -kampanja:
Onko taloyhtiössänne suunnitelmissa tai tulossa lukituksen uusiminen?

 
iLOQ S5 - Digitaalisen pääsyn­hallinnan seuraava askel

Uuden sukupolven iLOQ S5 avulla viet kiinteistön kulunhallinnan uudelle tasolle. Uudet digitaaliset ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt.

iLOQ S5 on turvallinen ja paristoton pääsynhallintajärjestelmä, joka koostuu iLOQ Manager -etähallinnasta, iLOQ Online -kulunhallintatuotteista sekä iLOQ S5 -avaimista ja lukoista. Toisin kuin muut iLOQ-tuoteperheen tuotteet, uusi iLOQ S5-tuoteperhe mahdollistaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välisen viestinnän. Tiedot päivittyvät aina, kun ovi avataan. Tiedot, kuten kulkualueet, aikarajoitukset, avainten estoluettelot ja käyttötiedot jaetaan nopeasti laitteiden välillä, ennen kuin oven lukitus avataan. Jatkuva laitteiden välinen viestintä ptää kulkualuetiedot jatkuvasti ajan tasalla.

 
Vähemmän hallinnointia ja kustannuksia

iLOQ S5 ansiosta lukko- ja avaintietoja ei tarvitse enää päivittää manuaalisen ohjelmointilaitteen avulla. Sähköinen hallinnointi säästää kiinteistön omistajia kalliilta yllätyksiltä kuten lukoston uusimiselta, kun avaimia on kadonnut. Järjestelmän avulla ylläpidät kiinteisön turvallisuustason. Järjestelmä myös minimoi johdotukseen liittyvät kulut ja alentaa elinkaarikustannuksia.

 
Kampanja

Onko taloyhtiössänne aika uusia lukitus? Kun koko asuinkiinteistön lukitus uusitaan iLOQ S5 -järjestelmään 24.2. - 31.12.2020 välisenä aikana, saatte veloituksetta jokaista kahtakymmentä (20) huoneistoa kohti:

·         1kpl N504 RFID-/PIN- ovilukija tai N505 RFID-/PIN-seinälukija (N505 saatavilla vko 14->)

·         1kpl N501 Ovimoduuli yhdelle ovelle SIM-kortilla tai N502 Ovimoduuli (N502 saatavilla vko 14->)

 

Kysy lisää lukitusen ammattilaisiltamme:

Katso lähin toimipisteemme

 

Google+