AM Security


Lohjan toimipiste muuttaa

Uudet tilat - keskeisempi paikka

Lohjan toimipistemme avaa maanantaina 11.5.2020 uudessa osoitteessa: Laurinkatu 57, Lohja.

Uudet liiketilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Lohjan keskustassa tarjoten paremmat tilat kasvavalle liiketoiminnalle. Uudet liiketilat mahdollistavat liiketilan uudelleen järjestelyn ja palveluihin panostamisen. Tilassa on nostettu keskeiselle paikalle esimerkiksi sähköiset hälytys- ja lukitusjärjestemät, joita on helppo esitellä uusittujen demojärjestelmien ansiosta.

"Olemme erittäin innoissamme uusista tiloista ja palveluista, joita voimme asiakkaillemme tarjota uusien tilojen myötä. Asiakastila on entistä selkeämpi ja valoisampi kuin edellinen. Uusiin tiloihin olemme saaneet myös neuvottelutilan, jossa voimme asiakkaiden kanssa tehdä rauhassa tulevaisuuden suunnitelmia ilman ulkopuolisia silmiä ja korvia", kertoo Lohjan yksikönpäällikkö Jesse Saastamoinen uusista tiloista.

Jotain uutta, mutta parhaat palat entisistä tiloista on myös otettu matkaan: "Lisäksi asiakastilan kutsuvat nahkatuolit odottavat edelleen kahvin juojia, vaikkapa odotellessasi uutta avainpesän sarjoitusta".

 

Askel kohti avainhallintaa

Uudet liiketilat tarjoavat paremmat tilat myös avainhallintapalveluiden kasvulle. Entisen pankin tiloissa on erinomaiset puitteet korkean turvallisuustason turvamateriaalien säilytykseen. Lisäksi uuden liiketilan suunnittelussa on otettu huomioon kasvava avain- ja asiakasliikenne. "Tämä on jotain sellaista mihin vanhassa liiketilassamme ei ollut juuri mahdollisuutta. Nyt on! Holvi turvamateriaalien säilytykseen, oma palvelutiski asiointiin ja sähköinen avainhallintajärjestelmä helpottamaan palvelua sekä tekemään siitä entistä turvallisempaa."

AM Avainhallinta on AM Securityn tarjoama palvelukokonaisuus. Avaimia hallitaan selainpohjaisen käyttöliittymän avulla, jossa pystytään myös hoitaman avainluovutusten ja -palautusten kuittaukset sähköisesti sekä näkemään avainten tilanteen reaaliaikaisesti. Hyvin hoidettuna avainhallinta lisää kiinteistön turvallisuutta merkittävästi ja vähentää ylimääräisiä kuluja, joita syntyy esimerkiksi lukostonvaihdoista. "Tuodessa meille avaimet ja kansiot säilöön säästät aikaa ja rahaa, joten voit keskittyä muihin tehtäviin", kiteyttää Saastamoinen.

Lohjan toimipisteemme on muuton takia kiinni torstaina 7.5. klo 14 alkaen sekä perjantain 8.5.. Avaamme toimintamme uudessa liiketilassa maanantaina 11.5. alkaen klo 12. Tervetuloa!

 

Lisätietoja:
Jesse Saastamoinen, Yksikönpäällikkö
AM Security Oy | Lohja
Puh. 010 480 3683
jesse.saastamoinen@amsecurity.fi

Google+