AM Security


 

   

    Yhteystiedot

    Annika Järvinen
    Talousjohtaja
    Puh. 010 480 3506
    annika.jarvinen@amsecurity.fi

Tiedote | 12.8.2019

AM Security konserniin nimitetty talousjohtaja


AM Security konsernin talousjohtajana aloittaa 1.9.2019 Annika Järvinen (KTM). Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävistä. Annika siirtyy AM Securitylle  ISS Palvelut Oy:n kiinteistön ylläpitopalvelujen business controllerin tehtävästä. Aiemmin hän työskenteli pitkään varustamo Finnlines Oyj:ssä sekä tätä ennen Tuokko Tilintarkastus Oy:ssä. Annikan työpiste sijaitsee Helsingin toimipisteessä Malminkartanossa.

 

”Odotan innolla tutustumista uusiin työkavereihini, oman alansa ammattilaisiin, sekä tietysti mielenkiintoiseen ja moninaiseen turva- ja lukitusalaan valtakunnallisesti merkittävässä konsernissa.

Haluan tuottaa  yhteistyössä ja lukujen kautta lisäarvoa liiketoiminnalle ja sitä kautta myös asiakkaille. Pelaamalla yhteen maaliin, niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, kasvatamme koko joukkueen arvoa ja osaamista sekä tuemme kannattavaa liiketoimintaa.

Olen kiinnostunut myös teknologian tuomista mahdollisuuksista tuottaa parempaa palvelua asiakkaillemme. Toivon voitokasta yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa!”

   

 

 

 

Google+