AM Security


Olemme mukana FinnBuild 2018 -messuilla

 

FINNBUILD - KANSAINVÄLINEN, ALANSA SUURIN AMMATTILAISTAPAHTUMA

 

Kansainvälinen FinnBuild on monipuolinen, laadukas ja merkityksellinen rakennusalan katselmus. Tapahtuma kokoaa yhteen kattavasti koko rakennusalan, sillä mukana ovat niin suuret ja tunnetut kansainväliset yritykset kuin uudet, innovatiiviset yrittäjät. Esillä ovat alan uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä ajantasaista ohjelmasisältöä, koulutusta ja kohtaamisia.

Esittelemme osastollamme
Tämän vuoden uutuutena esittelemme messuosastollamme uutta, innovatiivista AM Avainhallinta -järjestelmää, joka tekee suurien ja laajojen kiinteistökohteiden avainhallinnasta helppoa ja vaivatonta. Avainahallintaohjelman avulla avainten luovuttaminen, dokumentointi ja palauttaminen tapahtuu sujuvasti, mikä helpottaa kiinteistön avainten seurantaa ja hallintaa.

Tervetuloa tutustumaan myös meidän muihin messutuotteisiin, joita ovat mm. työmaaporttiratkaisutoviympäristön erilaiset ratkaisut sekä oviautomatiikka. Unohtamatta tietenkään painikkeita, avaimia, heloja ja vetimiä! Lisäksi messuilla on mahdollisuus tutustua tarkemmin Tidomat-kulunvalvontajärjestelmään.

Löydät meidät hallista 6, osastolta 6F58.
Katso sijainti kartasta.


Mitä ja Missä?
10.–12.10.2018 Messukeskus, Helsinki

Aukioloajat
Keskiviikko 10.10. klo 9–18
Torstai 11.10. klo 9–19; FinnBuild After work klo 18-19 ja FinnBuild Party klo 19 alkaen
Perjantai 12.10. klo 9–16

 

Rekisteröidy tästä tapahtumaan kävijäksi veloituksetta.

FinnBuild -nettisivut

Google+