AM Security


 

Tiedote 9.12.2020 klo 10

BLC-konserni vahvistaa yrityskaupoilla asemaansa turvatekniikan toimialalla


BLC-konserni on 4.12.2020 solmitulla kaupalla ostanut AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n. Yritysjärjestely kasvattaa BLC-konsernin liikevaihdon 44 miljoonasta eurosta 95 miljoonaan euroon ja kaksinkertaistaa henkilöstömäärän yli 500 henkilöön.

- BLC-konsernin tavoitteena on kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi turvaliiketoiminnassa. Tehty kauppa tukee tavoitetta ja sen myötä toimimme kuudella uudella paikkakunnalla, BLC-konsernin omistajan, Savonlinnan BLC-osuuskunnan toimitusjohtaja Hannu Väänänen kertoo.

Kauppa myös täydentää BLC-konsernin liiketoimintakokonaisuutta. AM Security Oy ja AM Lukkoasema Oy tarjoavat lukitus- ja turvatekniikkaratkaisuja. AM Security Oy on valtakunnallinen turvaurakoitsija ja Suomen suurin turvallisuusalan tukkuliike. Hardware Group Finland Oy on avainpalvelu- ja lukitustuotteiden maahantuoja ja tukkuliike.

- Lukitus- ja turvatekniikkaratkaisut kuuluvat myös BLC Turvan palveluihin. Tukkuliiketoiminta vahvistaa BLC:n toimintaa, Hannu Väänänen kertoo.

Liiketoiminnan lisäksi kotimaisuus ja arvot yhdistävät

AM Securityn omistajat luovuttavat konsernin luottavaisin mielin BLC:n haltuun. AM Security Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heli Lindqvist kertoo, että AM Securityn osakkeenomistajat ovat hyvin tyytyväisiä, että konserni pysyy edelleen suomalaisessa omistuksessa.

- Uusi omistaja on sitoutunut kehittämään ja viemään yhtiötä eteenpäin samoilla arvoilla kuin tähänkin asti, sanoo Heli Lindqvist.

BLC Turva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kuvailee BLC-konsernin roolia turva- ja tietotekniikan alalla vahvaksi.
- Meillä on osaava henkilöstö ja laaja tuote- ja palveluvalikoima. Toimimme nyt 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin, Jukka Nevalainen kertoo.

Liiketoiminnat jatkavat ennallaan - Jukka Nevalaisesta myös AM Security Oy:n toimitusjohtaja

Tehdyt yritysjärjestelyt eivät vaikuta konsernin yritysten liiketoimintoihin.

- BLC Turvan sekä AM Securityn, AM Lukkoaseman ja Hardware Group Finlandin toiminta jatkuu entisellään omien brändien alla, Hannu Väänänen kertoo.

Jukka Nevalainen toimii BLC Turva Oy:n lisäksi jatkossa myös AM Security Oy:n toimitusjohtajana. AM Lukkoasema Oy:n ja Hardware Group Finland Oy:n toimitusjohtajat jatkavat tehtävissään.

BLC-konsernin kasvustrategia nojaa globaaleihin megatrendeihin

Yrityskauppa on BLC-konsernin kasvustrategian mukainen. BLC-konsernin kasvustrategia nojaa maailmanlaajuisiin megatrendeihin: turvallisuuden tavoitteluun ja teknologian yleistymiseen ihmisten arjessa.
Hannu Väänänen kertoo, että turvaliiketoiminnan ennustetaan kasvavan globaalisti 10 prosentin vuosivauhtia.
- Trendit luovat kysyntää, johon BLC-konsernin yritysten turvatekniikan tuote- ja palvelukonseptit vastaavat erinomaisesti, Hannu Väänänen toteaa.
 

Lisätietoja antavat:
Hannu Väänänen, konsernijohtaja, CEO, BLC-konserni, p. 044 777 5776
Jukka Nevalainen, toimitusjohtaja, BLC Turva p. 0400 675 272

 

Ladattava tiedote (pdf)


BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom ja BLC Turva sekä nyt ostetut yritykset AM Security, AM Lukkoasema ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta.

Google+