AM Security


Yritys

Valtakunnallista turvallisuutta

Olemme valtakunnallinen ja täysin kotimainen turvaurakoitsija, joka toimittaa kattavat valvonta- ja turvallisuusratkaisut, lukkoseppäpalvelut sekä paloilmoitinliikkeen palvelut ammattitaidolla niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin. Olemme Abloy-, Dormakaba- ja iLoq-valtuutettu yritys. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Toimipisteemme löytyvät kuudelta paikkakunnalta: Helsinki, Lohja, Nokia, Rauma, Turku sekä Valkeakoski. Tämän lisäksi palveluita ja tuotteita tarjotaan valtakunnallisen AMSEC Partner -verkoston kautta, johon kuuluu yhteensä 70 toimipistettä. AMSEC Partner -palveluverkostolle on myönnetty Avainlippu-tunnus syksyllä 2019.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat ja ammattimainen lopputulos. Palveluiden laadun takana ovat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuus sertifioinnit ISO 9001, ISO 14001 sekä ISO 45001.

Olemme osa BLC-konsernia.


Suomen suurin turvallisuusalan tukku

Pääkonttorin yhteydessä Turussa (os. Ruissalontie 15, 20200 Turku) sijaitsee varastorakennuksemme jossa on yli 14 000 nimikettä ja 4700 m2 tilaa.
 

Ammattitaitoinen henkilökunta menestyksen takana

Olemme Kauppalehden Menestyjä-yritys jo vuodesta 2011. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Olemme saaneet myös Suomen Vahvimmat, Platina –sertifikaatin, joka on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta sekä erinomaisesta maksukyvystä. Tämä erikoisertifikaatti on yrityksille, joiden Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmen peräkkäisen vuoden ajan. Motivoitunut henkilökunta, laadukkaat tuotteet sekä ammattitaitoinen palvelu ovat tuloksemme takana.

Liikevaihtomme oli vuonna 2019 n. 25 M€, henkilökuntaa yrityksessä on 113, joista noin puolet työskentelee Turussa.

Google+