AM Security


Yritys

Valtakunnallista turvallisuutta

AM Security Oy on kotimainen turvaurakoitsija, jonka vahva kokemus, ammattitaito sekä partner-verkosto takaavat toimivan kokonaisuuden. Kauttamme lukitus- ja turvallisuusratkaisut, lukkoseppäpalvelut sekä paloilmoitinliikkeen palvelut. Laajasta tuote- ja palvelutarjonnasta löydämme asiakkaalle räätälöidyt ratkaisut, jotka vastaavat juuri hänen tarvettaan.

Toimipisteemme löytyvät kuudelta paikkakunnalta: Helsinki, Lohja, Nokia, Rauma, Turku sekä Valkeakoski. Palvelumme on saatavissa valtakunnallisesti, yhden palvelunumeron avulla puh. 010 480 3500. Toimimme laajan AMSEC-Partner -verkoston kautta, jolloin pystymme palvelemaan asiakkaitamme valtakunnallisesti, myös kiireellisissä päivystystapauksissa.


Suomen suurin turvallisuusalan tukku

Pääkonttorin yhteydessä Turussa (os. Ruissalontie 15, 20200 Turku) sijaitsee varastorakennuksemme jossa on yli 14 000 nimikettä ja 4700 m2 tilaa.
 

Ammattitaitoinen henkilökunta menestyksen takana

Olemme Kauppalehden Menestyjä-yritys jo vuodesta 2011. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Olemme saaneet myös Suomen Vahvimmat, Platina –sertifikaatin, joka on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta sekä erinomaisesta maksukyvystä. Tämä erikoisertifikaatti on yrityksille, joiden Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmen peräkkäisen vuoden ajan. Motivoitunut henkilökunta, laadukkaat tuotteet sekä ammattitaitoinen palvelu ovat tuloksemme takana.

Liikevaihtomme oli vuonna 2015 n. 23,3 M€, henkilökuntaa yrityksessä on 97, joista noin puolet työskentelee Turussa.

Google+