AM SecurityHaemme Lohjan toimipisteeseemme kokenutta

Järjestelmälukkoseppää

Oletko hakemamme moniosaaja? Haemme oma-aloitteista ja vastuullista asentajaa turvaratkaisujen toteuttajaksi, jolla on jo monipuolinen osaaminen. Työtehtäviisi kuuluvat kameravalvonta-, kulunvalvonta- sekä hälytinjärjestelmien ja lukituksen asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävät. Lisäksi omaat oikeanlaisen asenteen ja haluat kehittää omaa osaamista sekä sitoutua työhön. Toimenkuva saattaa edellyttää työskentelyä myös Uudenmaan alueen ulkopuolella.

Työ on itsenäistä ja tapahtuu lähellä asiakasrajapintaa. Olet tiimipelaaja, jolta löytyy sujuvat vuorovaikutustaidot ja ymmärrät työpanoksesi merkityksen osana tiimiä.
 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy

• Tehtävään soveltuva koulutus (esim. lukkoseppä, sähkö-, elektroniikka- tai automaatioasentaja)
• Vähintään 1-3 vuoden työkokemus hälytysjärjestelmistä sekä lukituksesta
• Kykyä itsenäiseen, vastuulliseen ja tehokkaaseen asennustyöhön
• Ongelmanratkaisukykyä
• Ajokortti (B)
• Turvasuojaaja- ja työturvallisuuskortti, tai ei estettä niiden hakemiselle. Tehtävään valitulle tullaan suorittamaan alalla pakollinen turvaselvitys.
 

Lisäksi arvostamme

- IT- sekä OS-osaamista
 

Tarjoamme

Vakituisen työpaikan yhdessä Suomen suurimmista lukitus- ja turvallisuusratkaisuja toimittavista yrityksistä. Tulet olemaan osa mukavaa työyhteisöä, jossa tukenasi ovat alansa ammattilaiset, jotka tarvittaessa perehdyttävät sinut valvontatekniikan asennus- ja huoltotehtäviin. Sisäisten koulutustemme kautta ylläpidät osaamistasi ja hiot ammattitaitoasi.

Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten ole nopea sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse 23.10.2020 mennessä osoitteeseen: jesse.saastamoinen@amsecurity.fi. Merkitse viestikenttään ”REKRY: järjestelmälukkoseppä”. Voit lähettää myös tehtävää koskevat kysymykset em. osoitteeseen, emme vastaa puhelintiedusteluihin.


Google+