AM Security


Myymälänhoitaja | Lohja

Haemme Lohjan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

MYYMÄLÄNHOITAJAA


Myymälänhoitajana vastaat myymälässä asioivista asiakkaista sekä myymälän ylläpidosta. Asiakaskuntaan kuuluvat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat. Asiakaspalvelun lisäksi hoidat myymälän jokapäiväisiä tehtäviä, kuten tuotteiden vastaanoton ja hyllytyksen sekä myymälän ja varaston ylläpidon. Lisäksi otat vastaan avaintilauksia sekä osaamisen mukaan teet kasaus- ja sarjoitustehtäviä sekä vastaat avainhallinnasta.

 

Mitä odotamme sinulta?

- hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- kykyä työskennellä itsenäisesti
- sujuvaa suomen kielen taitoa. Englanninkielen osaaminen katsotaan eduksi.
- turvasuojaajakorttia (tai ei estettä kortin hakemiselle)

Aikaisempi työkokemus lukitus- ja turvallisuusalalta katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme

Vakituisen työpaikan menestyvässä, valtakunnallisessa yrityksessä. Mielenkiintoisen ja oma-aloitteisen työn sekä mukavan työyhteisön. Mahdollisuuden lisäkouluttautua ja kehittää omaa osaamista turvallisuusalalla. Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen jesse.saastamoinen@amsecurity.fi viimeistään 31.1.2020. Viestin aiheeksi "Myymälänhoitaja, Lohja". Lisätietoja työtehtävistä antaa yksikönpäällikkö, Jesse Saastamoinen (Puh. 010 480 3683, jesse.saastamoinen@amsecurity.fi). Teemme haastatteluja jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Google+