AM SecurityRekry | Projektipäällikkö

Etsimme ammattitaitoista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan Turun/Helsingin turvatekniikkayksikköä. Oletko kyseinen Projektipäällikkö, jolla pysyy langat käsissä? Hyvä, näillä eväillä menestyt tehtävässä!


Mitä etsimme:

Tehtävässä vastaat itsenäisesti turvatekniikka- ja paloilmoitinprojektien tarjouskyselyistä, laskennasta, suunnittelusta, ja operatiivisista toteutuksista Varsinais-Suomen alueella. Tehtävä vaatii tulosvastuullista otetta sekä raportointi ja dokumentointi kyvykkyyttä.

Mitä odotamme hakijalta:

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sähköteknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä paloilmoitintöiden vastuuhenkilön pätevyyttä (TUKES). Toivomme, että sinulla olisi ainakin muutaman vuoden kokemus projektien läpiviennistä, teknistä osaamista ja kaupallista ajattelutaipumusta. Omaat vahvan palveluasenteen, etkä pelkää haastaviakaan tehtäviä. Arvostamme henkilöä, joka hahmottaa hyvin kokonaisuuksia, on vuorovaikutustaitoinen ja saattaa jämäkällä otteella projektit aikataulussa maaliin. Olethan myös näppärä ohjelmistojen käyttäjä ja IT- taitosi ovat hyvällä tasolla, CAD- osaaminen eduksi.
 

Odotamme lisäksi:

• Laadukasta projektien hallintaa ja läpivientiä
• Vastuullista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin
• Sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
• Ongelmanratkaisukykyä
• Matkustusvalmiutta
 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen, alalla arvostetussa turvallisuusalan yrityksessä. Tarjolla on vastuullinen ja itsenäinen rooli, jossa sinulla mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa. Organisaatio koostuu kannustavasta ja ammattitaitoisesta työyhteisöstä, joilta saa täyden tuen työllesi.

 

Kyseessä on suorarekrytointi ja rekrytointi prosessia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut Oyj. Mikäli tunnistit itsesi, tartu mahdollisuuteen ja hae paikkaa jo tänään, sillä haastattelemme haun aikana. Vastaamme mielellään sinulle heränneisiin kysymyksiin.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ninni Salama
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
050 313 0659
ninni.salama@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Google+