AM Security


Markkinointipäällikkö

15.9.2017

Nykyisen Markkinointipäällikkömme siirtyessä äitiyslomalle haemme nyt Turkuun äitiyslomasijaista alkaen 09/2017.

Tavoitteesi kyseisessä tehtävässä on hallita itsenäisesti yrityksen markkinointi- ja viestintätoimintojen työtehtäviä, aina suunnittelusta itse toteutukseen. Vastuualueellasi olevat tehtävät kuten; yrityksen brändin toteutus, messutapahtumat, markkinointimateriaalien suunnittelu painovalmiiksi asti ja tuotepakkausten luominen vaativat sinulta luovaa ja tekevää työotetta.

Toivomme, että kynäsi on terävä ja sana hallussa koska tulet hallitsemaan yrityksen sisäisen- ja ulkoisen viestinnän, www-sivut, sosiaalisen median sekä uutiskirjeiden suunnittelun, että laatimisen. Menestyminen edellä mainituissa tehtävissä vaatii, että hallitset seuraavia ohjelmia; Office (Word, Excel, PowerPoint), sekä käytät sujuvasti kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmia (Adoben InDesign-, PhotoShop- ja Illustrator) Mac-ympäristössä. Näiden lisäksi sinulla on kokemusta julkaisujärjestelmistä.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä yrityksen myyntijohdon kanssa sekä toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa varmistaaksesi työtehtävien sujuvan läpiviennin. Omaat paineensietokykyä ja osaat rakentaa oman työkalenterisi siten, että aikataulut pitävät. Projektinhallintataidoille tulee käyttöä, koska odotettavissa on uuden, vaativan hankkeen läpivienti syksyn 2017 aikana.

Edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta, markkinointiosaamista työkokemuksen muodossa sekä englanninkielen taitoa. Tarjoamme monipuolisen tehtävän vakaavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisellä palkalla ja mukavan työyhteisön ympäröimänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 15.-30.9.2017 Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset ja lisätiedot

Lisätietoja luottamuksellisesti tehtävästä antaa;
Job Servicesin Toimialajohtaja Ninni Salama, puh. 050 3130659. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.09.2017 mennessä www.jobservices.fi

 

 


Google+