AM Security


Rekry | Projektiassistentti, Helsinki

Haemme AM Security Oy:lle projektiassistenttia määräaikaiseen työtehtävään Helsingin toimipisteeseen. Tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua.

Projektiassistentti on osa uutta palvelumuotoa ja toimii läheisessä yhteistyössä yksikönpäällikön sekä projektipäälliköiden kanssa. Projektiassistentin tehtävät liittyvät projektin hallinnointiin ja toiminnanohjausjärjestelmässä olevan sisällön vientiin uuteen järjestelmään sekä tiedon oikeellisuuden tarkastamiseen.
 

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat

- Projektien luominen toiminnanohjausjärjestelmään
- Projektitapahtumien tarkastus ja korjaukset
- Raporttien luonti ja raportoinnissa avustaminen

Odotamme sinulta

- Vahvaa tietoteknistä osaamista ja kokemusta erilaisista tietojärjestelmistä
- Muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Järjestelmällisyyttä sekä kykyä ottaa vastuuta annetuista tehtävistä

Tarjoamme

Tämä määräaikainen tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään laadukkaaseen organisaatioon, jossa on hyvä ilmapiiri sekä joustava työyhteisö. Mikäli tunnistat itsesi, toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi ja palkkatoiveesi, sillä haastattelemme jo haun aikana.

Hakemukset

Hakuaika on päättynyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen: ari-matti.kesti@amsecurity.fi Viestin aiheeksi "Projektiassistentti". Voit lähettää myös tehtävää koskevat kysymykset em. osoitteeseen, emme vastaa puhelintiedusteluihin.


Google+