AM Security


Ura AM Securityllä

10 syytä liittyä joukkoomme
— AM Security työnantajana

Meitä on yhteensä yli 110 oman alansa ammattilaista, jotka muodostavat tiiviin työyhteisön. Tähän joukkoon mahtuu erilaisia ihmisiä eri työtehtävissä ja eri elämäntilanteissa. Tavoitteenamme on olla reilu työnantaja, joka arvostaa työntekijöitään ja tarjoaa jokaiselle turvallisen työympäristön.

 1. Olet osa kokonaisuutta, työsi on tärkeää
  Yrityksessämme ei ole korkeaa hierarkiaa vaan yrityskulttuuriimme kuuluu, että esimiehille on helppoa ja mutkatonta puhua. Arvostamme jokaisen työpanosta.
   
 2. Joustava työkulttuuri mukautuu elämäntilanteeseesi
  Toimenkuvasta riippuen työntekijöillä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätöihin. Nämä mahdollistavat omaan elämäntilanteeseen mukautuvan työajan suunnittelun.
  Asentajilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaan. Työaikojen suunnittelu tehdään yhdessä työnjohtajan kanssa, joka ottaa toiveet huomioon työtilanteesta riippuen.
   
 3. Etujen avulla parempaa hyvinvointia
  Käytössämme on ePassi (hyvinvointi, liikunta ja kulttuuri), jota voi hyödyntää henkilökohtaista hyvinvointia tukevaan toimintaan. Jokaisella on mahdollisuus päästä vaikuttamaan paikkakunnasta tai työtehtävästä riippumatta, miten henkilöstön hyvinvointitoimintaa toteutetaan. Tarjoamme lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.
   
 4. Osaava henkilökunta
  Monilla meistä on usean vuosikymmenen työtausta AM Securitylla ja urapolut ovat moninaisia. Pyrimme huomaamaan piilevän potentiaalin ja toteuttamaan tarpeen tullen sisäiset työkuvan muutokset. Työkulttuurimme tukee osaamisen kehittämistä. Järjestämme aktiivisesti alan tuotteisiin ja järjestelmiin liittyviä koulutuksia, joihin työntekijöiden on mahdollista osallistua. Lisäksi mahdollistamme osallistumisen ulkopuolisiin, työtehtäviin soveltuviin koulutuksiin tarpeen tullen.
   
 5. Jokainen on osa toimivaa tiimiä
  Avoin työyhteisö mahdollistaa toimipisteestä tai asemasta riippumattoman yhteydenpidon. Lisäksi jokaisella on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa työympäristöön aloitekäytännön avulla
   
 6. Yhdenvertainen tiedonkulku on jokaisen etu
  Pyrimme tasavertaiseen ja avoimeen tiedottamiseen läpi yrityksen.
   
 7. Laadukkailla työvälineillä työskentely sujuu
  Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työvälineet työtehtävien tekemiseen.
  Hyvän työergonomian ansiosta jaksamme töissä paremmin. Fysioterapeutti varmistaa hyvän työergonomian toteutumisen jokaisen työntekijän kanssa henkilökohtaisesti riippumatta siitä oletko asentaja vai toimistotyöntekijä.
   
 8. (Työ)turvallisuutesi asialla
  Jokainen toimipiste on mukana kehittämässä työturvallisuusasioita ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus nostaa epäkohtia ja puutteita esille. Tärkeintä kuitenkin on, että työturvallisuus on kiinteä osa jokaisen jokapäiväistä tekemistä.

  Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaan, käytännöllisen työvaatetuksen, jossa on mukava tehdä töitä. Työvaatetuksessa otamme aina huomioon työmailla vaadittavat työvaateohjeistukset.
   
 9. Henkilökunta-alennusta laadukkaista turvallisuusalan tuotteista
  Turussa sijaitsevasta turvallisuusalan tukusta löytyy yli 18 000 nimikettä, joista työntekijät ovat oikeutettuja saamaan henkilökunta-alennuksen. Lisäksi työkavereina toimivat kiinteistöturvallisuuden asiantuntijat, jotka auttavat tarvittaessa valitsemaan tarpeisiin sopivat turvallisuusratkaisut ja -tuotteet.
   
 10. Olemme vastuullinen työnantaja
  Uudelleen käytämme varastoon tulleet pahvilaatikot omissa lähetyksissämme sekä kehitämme kierrätysprosessiamme.

  Yrityksellämme on laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuussertifikaatit (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001). Tämäkin ohjaa toimintamme jatkuvaan parantamiseen ja mm. sidosryhmien ja ympäristöasioiden huomioimiseen.
Google+